Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 august 2023. Zodiile de apă, lovite de val

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 august 2023. Zodiile de apă vor fi lovite de val! Ce urmează pentru fiecare semn?
06.08.2023 | 19:36
Horoscop karmic pentru saptamana 713 august 2023 Zodiile de apa lovite de val
Horoscop Karmic 7-13 august 2023. Foto: Canva
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 august 2023. Află care sunt cele mai mari provocări karmice pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop karmic 7-13 august 2023

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt lovite de mai multe tipuri de valuri. Peștii, de exemplu, sunt loviți de valul grandomaniei, al egoismului, al laudei de sine, deși n-au prea multe realizări. Tocmai din acest motiv, astrele îi vor trage de mânecuță când vor coborî brusc cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic 7-13 august 2023. Scorpionii sunt înconjurați de un val al misterului. Devin extrem de secretoși și asta pentru că pregătesc ceva uriaș. Cât despre Raci, aceștia sunt cuprinși de nostalgie. Valurile trecutului, să spunem așa, îi lovesc acum direct în față. Își dau seama că nu au înotat în direcția potrivită din punct de vedere sentimental.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o săptămână în care accentul cade pe cuvântul superficialitate. Mai exact, trebuie să scape de gândirea superficială.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt obligați să se apuce de un singur lucru, deși lor le place să facă de toate în același timp. Vărsătorii găsesc o anumită cale, dar nu sunt convinși că e cea pe care vor să pășească. Tocmai de asta cer sfaturi și se decid mai greu.

Horoscop karmic 7-13 august 2023. Balanțele au câteva probleme în comunicarea cu oamenii dragi, iubit, frate, soră, părinte, vecini ori cu comunitatea de la muncă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pun foarte mare accent pe nevoia de libertate. Pe propria lor libertate. Cele trei semne de pământ s-ar putea să intre în conflict între ele, căci fiecare vrea să se impună.

Zodiile de foc schimbă principii de viață

Tocmai de aceea e indicat ca Taurul, Fecioara și Capricornul, în săptămâna 7-13 august, să comunice mai mult cu persoane născute în alte semne zodiacale.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic 7-13 august 2023. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) renunță la anumite principii de dragul unei persoane la care țin foarte mult.

Berbecii se maturizează emoțional, Săgetătorii își găsesc echilibrul în anumite activități noi, iar Leii și schimbă credințele, principiile după care s-au ghidat până acum.

 

ADVERTISEMENT