Life

Horoscop Marian Golea. Cinci zodii primesc avertismente până la finalul lunii iulie

Astrologul Marian Golea a transmis un nou horoscop chinezesc pentru zodii. Cinci nativi primesc avertismente până la finalul lunii actuale, iulie 2022. Ce se întâmplă cu aceștia?
08.07.2022 | 22:13
Horoscop Marian Golea Cinci zodii primesc avertismente pana la finalul lunii iulie
Horoscop chinezesc, transmis de astrologul Marian Golea. Sursa foto: captură video Prima Tv
ADVERTISEMENT

Astrologul Marian Golea a transmis ce se va întâmpla cu zodiile din horoscopul chinezesc luna aceasta. Urmează situații provocatoare, legate de bani și sănătate.

Horoscop Marian Golea. Ce îi așteaptă pe cinci nativi

Nativii vor avea puțin de furcă până la jumătate lunii iulie. Cinci dintre ei vor trece prin momente mai dificile. Iată în rândurile următoare despre cine este vorba.

ADVERTISEMENT

Șobolanul

Se prevestesc probleme de sănătate pentru acești nativi. Să aibă grijă, de asemenea, și la bani, mai precizează faimosul astrolog. De altfel, se vor ivi neînțelegeri interioare, din cauza stilului propriu, cu dificultate de exprimare. Pe alocuri, vor apărea mici conflicte.

Bivolul

O lună plină de bani pentru această zodie. Vor trece și prin dispute cu diferite persoane, din care vor avea de câștigat. Pentru asta, ei trebuie să fie cât mai liniștiți. ”O lună de stat calm”, de tăcere în orice situație, a mai transmis Marian Golea.

ADVERTISEMENT

Iepurii, mare atenție la picioare

Iepurele

Mare atenție la picioare pentru acești nativi. S-ar putea ivi accidentări. Vor interacționa cu oile, nu este exclus în plan sentimental.

Dragonul

Se vor ivi în calea Dragonilor noi oportunități. Vor avea o energie benefică față de luna trecută. Dincolo de asta, vor sta mai prost cu cheltuielile, dar și cu stomacul.

ADVERTISEMENT

Din cauza unei alimentații necorespunzătoare, vor avea probleme chiar urâte cu stomacul. Atenție la planuri, contracte și bani. Evitați să vă împrumutați și lăsați ca totul să decurgă de la sine.

Șarpele

Șarpele va fi biruitor toată luna aceasta. Orice obstacol va fi depășit cu ușurință. Se va dezvolta în plan profesional și personal foarte mult. Este o perioadă benefică de învățat.

ADVERTISEMENT

Singura lor problemă este că nu prea le va fi mintea la o singură activitate. ”Aveți grijă cum o duceți! Orice pare sigur, e nesigur. Pot fi înșelați ușor!”, subliniază faimosul astrolog, care atrage atenția că vor fi zile destul de ciudate pentru Șerpi.

ADVERTISEMENT
Tags: