Life

Astrologul Marian Golea, previziuni pentru sfârșitul lunii mai. Zodiacul chinezesc nu aduce lucruri bune

Marian Golea a consultat astrele și a descoperit care sunt previziunile pentru finalul lunii mai. Renumitul astrolog susține că perioada următoare nu este tocmai bună.
19.05.2022 | 22:01
Astrologul Marian Golea previziuni pentru sfarsitul lunii mai Zodiacul chinezesc nu aduce lucruri bune
Marian Golea, previziuni pentru sfârșitul lunii mai. Astrologul a dezvăluit zodiacul chinezesc. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Cititorul în stele a dezvăluit în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV, cum arată ultimele două săptămâni din luna mai.

Marian Golea, previziuni pentru sfârșitul lunii mai. Astrologul a dezvăluit zodiacul chinezesc

Marian Golea a explicat care este zodiacul chinezesc pentru nativi în perioada următoare, zodiile aflându-se sub conducerea Șarpelui. Așadar, ultimele două săptămâni din mai nu aduc lucruri prea bune.

ADVERTISEMENT

Șobolanul o duce cel mai bine. Există întradevăr o mică pedeapsă între Șobolan și Șarpe, sunt în lună de Șarpe, pe teritoriu de Șarpe, dar în schimb avem o combinație de stele în care suntem mai plăcuți. 

Luna aceasta este bună pentru că toți care sunt în zodia Iepure, Oaie și Mistreț își găsesc parteneri, dacă caută. O duc formidabil, numai să-și pună ideile în practică. Idei multe, realizări puține. 

ADVERTISEMENT

Nu ne ajută Tigrul. Bivolul are niște stele drăguțe pentru că fac o combinație, suma 10, în care termină planuri, activități pe care le-au început. E o lună de încheiere”, a declarat astrologul.

Marian Golea, detalii despre zodiacul chinezesc

Tigrul este cea mai afectată zodie a lunii. Nu are ajutor și se enervează foarte repede. Poate pierde prieteni sau cunoscuți oriunde merge.

ADVERTISEMENT

Iepurele o duce binișor, cu toate că are parte de eforturi foarte mari. Depune eforturi, dar sunt lucruri care se văd în viitorul apropiat.

Dragonul are o energie a trădărilor, nu poate avea încredere în nimeni. Are o problemă cu oamenii în care își pune bazele. I se pun bețe în roate.

ADVERTISEMENT

Șarpele are cheltuieli neprevăzute, care îi pot strica planurile. E posibil să nu poate duce la bun sfârșit unele din idei.

Calul are o stea de ceartă. Unii ajung la discuții din cauza justiției, nu respectă nicio regulă, în timp ce Oile au o lună deosebit de urâtă, mai ales persoanele care au procese.

De asemenea, persoanelor născute în zodia Maimuță pot scăpa de unele lucruri. Sunt șanse mari să plece în călătorii. Cocoșul are steaua 1, poate face tot ce-și dorește. Câinele trebuie să fie foarte atent, are o stea în față, care nu e favorabilă deloc. Totul depinde de elementul personal.

Mistreții trebuie să-și asculte intuiția. E foarte posibil ca la un moment dat să aibă parte de idei foarte bune. Sunt foarte ușor de convins și pot pierde tot avantajul pe care-l au în această lună.

Marian Golea, detalii despre prima lună de vară

Primele săptămâni de vară se anunță a fi unele justițiare pentru că semnele zodiacale intră în zodia Cal. Nativii nu țin cont de nimic. Luna iunie este total diferită față de ce am văzut până acum.

Pot apărea boli sau virusuri în casa fiecăruia. De asemenea, Calul nu ține seama de absolut nimic, iar zodiile fug după bani în prima lună de vară, mai spune renumitul astrolog.

ADVERTISEMENT