Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 20 februarie 2022. Balanța își petrece timpul alături de prieteni

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru duminică, 20 februarie 2022, aduce momente de relaxare pentru o parte dintre zodii. Iată care sunt previziunile complete.
20.02.2022 | 09:45
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 20 februarie 2022 Balanta isi petrece timpul alaturi de prieteni
ADVERTISEMENT

Duminică, 20 februarie 2022, este o zi de relaxare pentru unii nativi, spune Neti Sandu, care își petrec timpul alături de persoanele dragi.

Vibrația zilei de astăzi este 2, ceea se înseamnă că se pune accentul pe relații, pe parteneriate, a mai spus astrologul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: duminică, 20 februarie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Sunt șanse să apară o persoană cu care să te înțelegi bine și să aveți o relație frumoasă. Se poate să ai o discuție decisivă cu partenerul de cuplu și să vă spuneți opiniile în legătură cu relația.

Taur

Ajuți niște rude care au nevoie să iasă dintr-o încurcătură și gestionezi bine situația. Poate pleci într-o excursie la munte sau în alt oraș și rezolvi lucrurile în relația sentimentală.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Cheltui niște bani pe cumpărături, pot fi și online. Ți se propune să mergi la un eveniment, online sau cu prezență fizică, dar cu un număr limitat de invitați.

Rac

Te întâlnești cu cineva care vine de departe, dacă nu cumva aveai programată o excursie. Se reunește un grup și poate mergi și tu să faci schimb de idei cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate mergi la un prieten bolnav sau supărat să-o duci câte ceva, să-i fii alături în aceste momente. Ai trecut printr-o perioadă mai dificilă și te bucuri de sprijinul unor oameni care îți ridică moralul.

Fecioară

Te întâlnești cu cineva care vrea o relație cu tine și te gândești ce să faci. Se poate să organizezi o masă cu rudele apropiate, să reluați legătura și să vedeți care sunt evenimentele care urmează în familie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se poate să chemi niște prieteni la tine, să luați masa și să vă destindeți. Cineva care nu a putut veni la o întâlnire îți cere scuze și încearcă să repare situația.

Scorpion

Poate îți cumperi o mașină nouă, te interesezi și sunt șanse să găsești pe cineva care are una de vânzare. Ar trebui să socializezi mai mult, să petreci timpul în colectivitate.

Săgetător

Îți petreci câteva ore alături de prietenii buni, în postura de gazdă. Cheltui niște bani pentru a-i scoate pe cei dragi la distracție, să vă simțiți bine și să vă reîncărcați bateriile.

Capricorn

Îți faci un program lejer, poate te mai uiți pe cursuri dacă ai vreun examen sau citești 0 carte. Comunici mai mult, poate ai o prezență activă pe rețelele sociale sau la întâlnirile online, îți spui părerile.

Vărsător

Se poate să faci primul pas spre împăcare cu cineva care ți-a greșit, dar nu atât de mult încât să nu poți trece peste. Poate mergi pe afară să te destinzi, să iei o gură de aer.

Pești

Te bucuri de prezența unei persoane pe care nu ai văzut-o de mult timp și poate vă faceți un program și pentru perioada următoare. Astăzi te destinzi, fie că rămâi acasă sau ieși în oraș.

ADVERTISEMENT