Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 3 ianuarie 2021. Apare cineva în viața Vărsătorului

03.01.2021 | 08:55
Horoscop Neti Sandu duminica 3 ianuarie 2021 Apare cineva in viata Varsatorului
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de duminică, 3 ianuarie 2021, le aduce zodiilor îndeplinirea unor dorințe din trecutul nu prea îndepărtat. Este o zi în care nativii se simt excelent. 

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai transmite că cele 12 semne zodiacale simt nevoia să facă lucruri noi care sunt pe placul celor din jur. Toate se fac de drag, din plăcere.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, ceea ce înseamnă că este bine ca zodiile să spună tot ce gândesc, dar mai ales ce simt frumos în adâncul sufletului.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 3 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te așteaptă o promovare sau plătirea salariilor ce au fost amânate de angajator. Este posibil chiar să vină și o ofertă de lucru mai bună.

ADVERTISEMENT

Taur

Călătorie sau vizită undeva în țară. Ieși la aer curat, cunoaște locuri și oameni noi. Ai ce învăța de la cei pe care-i întâlnești în cale.

Gemeni

Cheamă-ți rudele acasă pentru a vă simți bine împreună. Este o ocazie perfectă pentru a vă face urările de început de an. Bucurie mare.

ADVERTISEMENT

Rac

Umblă la pușculiță pentru a le oferi celor dragi o excursie după sărbători. Merită să se bucure de o plimbare sau să cunoască noi culturi și locuri.

Leu

O persoană care a lipsit de la Revelion te caută. Este ocazia perfectă pentru a relua legătura și pentru a discuta deschis despre vrute și nevrute.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Când tocmai ți-ai luat gândul de la o persoană anume, reapare în viața ta. S-ar putea să aibă ceva important să vă comunice.

Balanță

Treci peste toate certurile cu partenerul de viață și începe anul într-o notă pozitivă. Creați un nou stil de viață împreună.

Scorpion

Visezi să-ți cumperi o casă nouă sau să ai un confort sporit acasă. Fă în așa fel încât să te simți bine în propria locuință, fă schimbări.

Săgetător

Ziua poate aduce reluarea unei relații de prietenie sau de colegialitate. Poate aduce o rază de lumină în viața ta această împăcare.

Capricorn

Te bucuri de surprize din partea celor dragi. Întoarce-le favoarea și surprinde persoanele din jur cu mici atenții. Se anunță momente speciale.

Vărsător

Apare cineva în viața ta care te face să faci acele schimbări pe care le-ai tot amânat. Vrei să fii un model de inspirație pentru ceilalți.

Pești

Negocieri noi sau reluarea celor începute anul trecut. Asigură-te că totul se încheie cu bine ca să ai finanțe pe termen lung.

ADVERTISEMENT