Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 6 decembrie 2020. Nativul Pești primește vizite și atenții

06.12.2020 | 09:47
Horoscop Neti Sandu duminica 6 decembrie 2020 Nativul Pesti primeste vizite si atentii
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru duminică, 6 decembrie 2020, vine cu un gând și o vorbă bună, dar și cu un gest de apreciere din partea persoanelor dragi. 

Sunt posibile cadouri și atenții, dacă alte posibilități nu sunt. Astrologul de la Pro TV mai anunță că zodiile oferă ceva din adâncul inimii.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6, așadar semnele zodiacale trebuie să țină cont de toți oamenii pe care-i iubesc și apreciază în jurul lor.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 6 decembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Drum neașteptat într-o altă localitate unde te așteaptă o persoană cu brațele deschise. Bucură-te de această zi frumoasă și oferă și tu ceva în schimb.

ADVERTISEMENT

Taur

E cineva care nu poate trăi fără tine. Sunt șanse foarte mari să ajungi la căsătorie cu persoana iubită sau poate să vă înțelegi mult mai bine decât înainte.

Gemeni

Spune lucrurilor pe nume și reia povestea de dragoste cu persoana iubită. Este cineva care te face fericit, nu-l lăsa să-ți scape printre degete.

ADVERTISEMENT

Rac

Relația cu partenerul de viață este din ce în ce mai bună. Stabilitatea din cuplu te trimite cu gândul la următorul pas, poate chiar la căsătorie sau copii.

Leu

Revederea cu o persoană din trecut ar putea să reaprindă o flacără pe care o credeai stinsă. E momentul unor mari întâlniri, viața ți se poate schimba în bine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este o zi în care motivele de sărbătoare nu întârzie să apară. Profită de această zi pentru a organiza o masă festivă, nu trebuie să ai o scuză bine întemeiată.

Balanță

Discută deschis despre problemele tale, se vor găsi ceva oameni care să-ți întindă o mână de ajutor. Sau poți alege să te descurci singur, alegerea îți aparține.

Scorpion

Discuțiile și neînțelegerile din cuplu încep să se stingă, motiv pentru care relația revine pe drumul cel bun. Comunicarea cu partenerul ajunge la un alt nivel.

Săgetător

Spiritul de aventură este la ordinea zilei, inventează ceva care să te binedispună. Fă puțină mișcare, dar nu singur, ia-ți și prietenii la o plimbare prin parc.

Capricorn

Relația cu partenerul de viață se poate repara. Este o zi de sărbătoare, eliberează-te de stres și distrează-te alături de persoanele care contează.

Vărsător

Este o zi numai bună de oferit cadouri. Profită de această zi pentru a ieși la o plimbare, la o cafea. Cineva s-ar putea să-ți facă curte, fii atent la semnalele pe care le primești.

Pești

Cineva vine în vizită și aduce și mici cadouri și atenții. Atmosfera festivă se lasă cu promisiuni de revedere și pentru o altă dată viitoare.

ADVERTISEMENT