Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 6 iunie 2021. Întâlniri neașteptate pentru mai multe zodii

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru duminică, 6 iunie 2021, anunță o zi foarte lejeră, motiv pentru care zodiile se vor bucura de confortul căminului.
06.06.2021 | 09:27
Horoscop Neti Sandu duminica 6 iunie 2021 Intalniri neasteptate pentru mai multe zodii
Horoscop Neti Sandu: luni, 28 iunie 2021. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai transmite că semnele zodiacale au parte și de armonie pe care reușesc să o creeze datorită persoanelor din jur. Este cu adevărat un respiro.

În ceea ce privește vibrația zilei, aceasta este reprezentată de cifra 6. Așadar, nativilor le este mai ușor într-o astfel de zi să se facă înțeleși.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 6 iunie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

E posibil să cheltui niște bani pe unele lucruri din casă de care aveai nevoie. Profită de reduceri pentru a păstra ceva și pentru perioada următoare.

Taur

Ai niște bani de recuperat, dar pentru asta ai nevoie de o strategie foarte clară. De mâine ai putea să o pui în aplicare, să nu mai aștepți.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Zi axată pe viața sentimentală, care are șanse foarte mari să ia o întorsură fericită. Fiecare dintre parteneri aduce ceva nou, e timpul pentru un refresh.

Rac

Oportunitate și asociere cu o persoană cu care împarți același obiectiv. Sunt șanse mari ca acest proiect să aducă un venit consistent.

ADVERTISEMENT

Leu

Bucurie și revedere cu o persoană cu care nu te-ai mai văzut de mult. E un timp de recuperat, nu te aștepta să fie un lucru ușor.

Fecioară

Întrevedere cu cineva care încearcă să te convingă legat de un proiect de mare anvergură. Totul se poate discuta la o ieșire la o cafea.

ADVERTISEMENT

Balanță

Sunt șanse mari să găsești un loc sau un eveniment perfect în aer liber, unde să te bucuri de libertate. Plimbare cu rolele sau cu bicicleta.

Scorpion

O persoană cu care ai discutat ceva la un moment dat reapare în viața ta. E bună această întâlnire pentru că tu chiar ești interesat.

Săgetător

Schimb de mesaje sau de telefoane cu cei care ți-au propus o colaborare. Ai timp să iei o decizie clară, mâine e timpul să hotărăști.

Capricorn

Cineva de care te-ai atașat sufletește revine în viața ta după o lungă absență. E foarte posibil să se repare totul și să fie la fel ca înainte.

Vărsător

E o persoană cu care ai conversat numai pe rețelele de socializare în ultime vreme, însă acum sunt șanse mari să vă vedeți în carne și oase.

Pești

Invitația de la un prieten care te cheamă pe undeva la țară, la un grătar. Totul depinde de tine, dar ar fi cazul să nu eziți.

ADVERTISEMENT