Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 9 mai 2021. Bani și cadouri pentru Tauri și invitații pentru Scorpioni

09.05.2021 | 09:28
Horoscop Neti Sandu duminica 9 mai 2021 Bani si cadouri pentru Tauri si invitatii pentru Scorpioni
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru 9 mai 2021. Buletinul astrologic de duminică vine cu vești bune pentru mai multe zodii, după o perioadă dominată de zile libere și sărbători.

Astrologul de la Pro TV anunță și surprize în plan financiar pentru unii nativi, care pe lângă bani ar putea primi în această zi și o serie de cadouri.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei de duminică este 9. Este indicat ca în această zi să ne propunem ceva frumos, în încheierea sărbătorilor pascale.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 9 mai 2021

Berbec

Zi relaxantă în care cineva vă poate invita la un ceai, mai festiv. Puteți schimba ceva impresii, poate chiar de ordin emoțional. Aflați azi și vești bune, dar și mai puțin grozave, dar starea voastră de spirit rămână mai bună, pentru că voi aveți planuri mari și focalizați toată energia acolo.

ADVERTISEMENT

Taur

Planul financiar are mare șanse să vă surâdă duminică. Poate primiți niște bani pe care i-ați fi împrumutat mai de mult cuiva și vi-i înapoiază. Dacă nu sunt bani, se poate să aveți de luat vreun cadou, dar se poate să și primiți dacă e zi aniversară sau nu ați apucat să schimbați cadourile de Paște cu cei dragi.

Gemeni

Vin vești noi legate de un proiect în care o să vă implicați și o să aveți timp de gândire până luni, marți. Aveți chef de deplasare, să schimbați mediul, peisajul și dacă nu întâmpinați restricții o să vă duceți că vreți un refresh.

ADVERTISEMENT

Rac

Cei din Rac ar putea să plece o vreme să lucreze în altă parte. Poate construiți o casă din nevoia de de spațiu și de aer curat pentru copii. Vă încearcă un spirit de aventură și poate practicați un sport sau îi încurajați pe copii să facă ceva sub supravegherea voastră.

Leu

Înțelegeri mai bune cu partenerul de cuplu, poate pentru că sunteți mai odihniți, mai relaxați. O să aranjați o masa festivă, fie și doar cu ai casei, că să încheiați sărbătorile pascale în aceeași notă specială și de mâine să începeti munca, chiar și de acasă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate primiți o confirmare că vi s-a dat undă verde să dați drumul unui proiect care promite succes. Se poate să petreceți ore bune pe drum, că vă întoareceti de unde-ați fost plecați, dar o să constatați că v-a prins bine deplasarea, că v-ați deconectat.

Balanță

Ieșiți din casă, o plimbare v-ar prinde bine și ați descarca tensiunile acumulate în timpul săptămânii și v-ați revigora. Vă scoate cineva la un tete a tete că să simțiți vibe-ul, dacă relația merge mai departe sau exista niste defazări care or să vă-mpiedice.

Scorpion

Vin vești de la rude, unele bune. Poate sunteți invitați, în curând, fie o nuntă, fie un botez sau o aniversare a căsătoriei. Se poate să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și să vă eliberați de o greutate de pe suflet, să fiți și voi fericiți.

Săgetător

Vă întâlniți cu unii prieteni, dacă nu, stați pe chat, pe ZOOM. Poate vă interesați de un job, ca să vă prezentați la un interviu, pentru că vreți ceva nou, care să fie o adevărată provocare pentru voi.

Capricorn

O să vă odihniți, pe cât posibil, că să v-apucați de mâine încolo de treabă, c-o să fie solicitant la serviciu. Vă sfătuiți cu ai voștri și o să stabiliți ce are fiecare de făcut, ca să pregătiți împreună un eveniment, chiar dacă restrâns, dar important.

Vărsător

Ați putea găsi, absolut întâmplător, o mașină de vânzare sau altceva util pentru munca în gospodărie. Încă se mai pune problema că n-ați renunțat la ideea de a reamenaja un spațiu în care fie să locuiți, fie să lucrați, vreun atelier, un garaj.

Pești

Duminică ați putea lua niște mici atenții că să treceți și pe la niște prieteni, dacă n-ați apucat în prima sau a doua zi de Paște. Poate vă mai faceți un pic de timp și pentru viața de cuplu că să detensionați atmosfera, dacă e cumva cu discuții mai aprinse – o plimbare, o ieșire la o terasă.

ADVERTISEMENT