Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 30 decembrie 2021. Vești bune pentru mai multe zodii

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru joi, 30 decembrie 2021, vine cu vești foarte bune pentru cei mai mulți nativi. Urmează o zi în care se rezolvă o grămadă de lucruri.
30.12.2021 | 08:05
Horoscop Neti Sandu joi 30 decembrie 2021 Vesti bune pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Neti Sandu are vești bune. Urmează o zi în care cei mai mulți nativi reușesc să-și termine toate treburile, iar unii primesc ajutorul prietenilor.

Vibrația zilei este 3. Nimeni nu se teme să spună clar ce își dorește, anunță astrologul de la Pro Tv. 

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: joi, 30 decembrie 2021. Vești bune pentru mai multe zodii

Berbec

Ziua vine cu unele schimbări de planuri. Se pare că decideți să vă schimbați destinația pentru că ați găsit ceva mai avantajos. Primiți niște bani și faceți ultimele cumpărături.

Taur

O vorbă spusă când trebuie sau un gest poate conta enorm într-o relație sau căsnicie. Cineva face orice îi stă în putere să vă convingă să fiți împreună.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Evitați certurile cu partenerul de viață, deci este bine să fiți mai diplomați. Terminați la timp toate treburile și sunteți gata de plecare în cazul în care petreceți Revelionul în altă localitate.

Rac

S-ar putea să revedeți o persoană de care vă este dor. Se clarifică unele lucruri și aveți timp destul să vă ocupați de voi.

ADVERTISEMENT

Leu

Nu este exclus ca cineva să vă ajute să terminați toate treburile și să aveți timp și pentru cumpărături. Poate reușiți să-i trimiteți pe cei mici într-o scurtă excursie.

Fecioară

Pentru voi familia este foarte importantă, așa că faceți toate eforturile să-i adunați pe toți. Încercați din răsputeri să terminați toate treburile și să faceți și ultimele pregătiri pentru Revelion.

ADVERTISEMENT

Balanță

S-ar putea să primiți o sumă de bani. Doriți să luați tot felul de lucruri și să faceți amenajări în locuință. Poate luați un cadou inedit și pentru persoana iubită.

Scorpion 

Chiar dacă nu vă așteptați primiți de undeva o sumă de bani. S-ar putea să vă întâlniți cu niște rude sau cu prietenii.

Săgetător

O zi extrem de bună. Apar tot felul de oportunități și este indicat să nu le ratați. S-ar putea să primiți o primă, un cadou sau o invitație.

Capricorn

Vă terminați toate treburile la birou și sunteți gata să porniți spre locul unde vă petreceți Revelionul. Cineva la care țineți vine să vă vadă.

Vărsător

S-ar putea să primiți o ofertă pentru un nou loc de muncă și o să fie bine dacă decideți să acceptați propunerea.

Pești

Primiți invitații în ultimul moment pentru Revelion și decideți unde doriți să mergeți. Sunteți generoși cu cei din jurul vostru și nu este vorba doar de bani. Uitați de toate greutățile pentru că apare un lucru la care vă gândiți de mult timp.

ADVERTISEMENT