Life

Neti Sandu, previziuni pentru anul 2022. Care sunt cele mai norocoase zodii

Neti Sandu, renumitul astrolog al știrilor Pro TV, a dezvăluit care sunt predicțiile astrologice pentru anul următor. 2022 aduce noroc legat de partea materială.
28.01.2022 | 22:45
Neti Sandu previziuni pentru anul 2022 Care sunt cele mai norocoase zodii
Neti Sandu, predicții pentru 2022. Care sunt nativii ce au parte de bani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru anul viitor sunt concentrate pe două planete, Jupiter și Saturn, de aici și evenimentele care sunt împărțite în două grupuri diferite.

Neti Sandu subliniază faptul că 2022 vine cu noroc la bani, dar și legat de partea amoroasă. Unele semne zodiacale se îndrăgostesc iremediabil, în timp ce altele ajung la altar.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu, predicții pentru 2022. Care sunt nativii ce au parte de bani

„Anul următor o să fie în două feluri. Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, va ajunge și în zodia Pești. El, de obicei, stă un an într-o zodie, dar în anul 2022 stă jumătate într-o zodie, în Pești, și jumătate în zodia Berbec.

Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului. Așadar, aici, în zodia Peștelui o să mai putem empatiza cu ceilalți, o să avem o hipersensibilitate și acolo se va dezvolta ceva și lucrurile se vor reașeza.

ADVERTISEMENT

Dacă fiecare își face un fel de insight mă gândesc că după aceea când Jupiter o să fie în zodia Berbecului, atunci o să găsim puterea, energia de început.

Ăsta e Berbecul, e zodia locomotivă, și țâșnește dintr-o dată și atacă acolo unde are nevoie și ne putem îndeplini obiectivele. De asta sunt două trăsături ale anului”, a declarat Neti Sandu în emisiunea „La Măruță”.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru anul 2022. Cele mai norocoase zodii

„Vărsătorul o să aibă Jupiter în casa banilor. Peștii vor avea Jupiter în zodia lor și în a doua parte a anului în casa banilor. Taurul ar putea să facă niște investiții, în orice moment i se poate schimba viața. 

La dragoste, Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie. Scorpionul se poate îndrăgosti și poatea avea o relație bună.

ADVERTISEMENT

Săgetătorul are parte de o nouă dragoste la orizont.  Fecioara se poate căsători, dacă vrea”, a mai spus Neti Sandu, în aceeași emisiune TV.

În altă ordine de idei, cunoscutul astrolog de la Pro TV mai spune că România este în zodia Vărsătorului și rămâne cu planeta Saturn și în anul ce vine.

Cititorul în stele transmite că 2022 este caracterizat de ordine, lege, reguli și austeritate. În altă ordine de idei, Neti Sandu se bazează că fiecare va face ce este mai bine pentru el.

ADVERTISEMENT