Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 29 decembrie 2021. Capricornul primește o invitație

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru miercuri, 29 decembrie 2021, anunță o zi în care nativii au parte de lucruri bune. Unii întâlnesc persoane la care țin.
29.12.2021 | 08:15
Horoscop Neti Sandu miercuri 29 decembrie 2021 Capricornul primeste o invitatie
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță o zi minunată pentru cei mai mulți nativi, chiar dacă cei mai mulți au o grămadă de treburi de rezolvat.

Vibrația zilei este 11 și toți reușesc să extragă esențialul din ce se va întâmpla, potrivit astrologului de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 29 decembrie 2021. Capricornul primește o invitație

Berbec

Vin niște bani și astfel reușiți să cumpărați niște lucruri pe care vi le doreați. Este posibil să plecați într-o scurtă vacanță pentru a petrece noaptea dintre ani.

Taur 

S-ar putea ca visul vostru să se împlinească. Nu este exclus să aflați de la șefi faptul că din ianuarie poate veți lucra și altceva și să alegeți ce v[ place. Vă întâlniți zilele acestea cu o persoană dragă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Atenție la crizele de gelozie mai ales în această perioadă. S-ar putea să primiți niște bani. Oricum, nu vă faceți probleme. Veți avea ce să cheltuiți.

Rac 

Este posibil ca cineva să revină în viața voastră și decideți să acordați o nouă șansă relației. De revelion s-ar putea să fiți alături de o persoană care de mult timp vrea să vă vadă.

ADVERTISEMENT

Leu

Scoateți bani din buzunar pentru că vi se strică unele aparate acasă. Aveți treabă, dar faceți și planurile pentru următoarele zile cu cineva apropiat. Poate plecați din localitate.

Fecioară

Aveți de rezolvat câteva probleme la birou. Nu ar strica să vorbiți și cu părinții poate au nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT

Balanță

Porniți la drum. Vă întâlniți cu niște prieteni care v-au invitat la ei. Primiți o sumă de bani, așa că mergeți la cumpărături, plătiți rate, facturi.

Scorpion

Vă întâlniți cu o persoană care dorește să lucreze cu voi. Dacă oferta nu vă satisface amânați răspunsul. Este posibil să apară cineva și să vă dea unele planuri peste cap.

Săgetător

Nu este exclus să vine niște bani și veți face unele plăți. Aveți chef să încercați lucruri noi, iar prietenii par să fie încântați.

Capricorn

Cineva își dorește să petreacă cu voi de Revelion și vă face o invitație. Dacă nu aveți planuri veți accepta. Rezolvați tot felul de lucruri la birou, dar și acasă.

Vărsător 

Primiți niște cadouri sau încasați bani. Persoanele apropiate vă dau o mână de ajutor și terminați toate treburile rapid. Nu uitați nici de voi.

Pești 

Cineva poate decide să bată drum lung pentru a petrece cu voi de Revelion. Nu este exclus să vă implicați în organizarea unui eveniment.

ADVERTISEMENT