Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 14 iunie 2021. Berbecii trebuie să rezolve lucruri din trecut

Horoscopul Neti Sandu pentru luni, 14 iunie 2021, vine cu schimbări pentru unii nativi, dar și cu vești bune pentru alții.
14.06.2021 | 08:14
Horoscop Neti Sandu luni 14 iunie 2021 Berbecii trebuie sa rezolve lucruri din trecut
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru luni, 14 iunie 2021. Nativii rezolvă anumite situații din viața lor, iar unii se bucură de lucruri noi și succes la locul de muncă.

Vibrația zilei este 5, iar nativii au curaj să se confrunte cu o situație dificilă. Citește în continuare și află care sunt previziunile complete ale astrologului de la Pro TV pentru fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: luni, 14 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Ai posibilitatea să lucrezi în paralel și să câștigi mai mulți bani, dacă ai tăi sunt de acord. Au rămas lucruri nerezolvate în unele relații și depinde de tine dacă vrei să încerci să le repari.

Taur

Poate vrei să vinzi casa și să te muți din oraș pe ultima sută de metri. Ai bani de cheltuit, poate sunt niște reduceri pe care nu vrei să le ratezi sau niște rate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Începi noi proiecte și de bucuri de aprecierea unor persoane care contează mult pentru tine. Primești aprobările de care aveai nevoie și banii pe care îi aștepți de mai mult timp.

Rac

Ai vrea să-ți faci o schimbare de look. E timpul să te apuci mai serios de treabă la locul de muncă și să câștigi bani, mai ales că ai cheltuit mult în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai o afacere importantă și ai parte de ajutor din partea unor coechipieri. Apar noutăți și poate începi un proiect care să-ți aducă câștiguri.

Fecioară

S-ar putea să petreci timp cu niște cunoștințe pe care nu le-ai văzut de mult timp. Poate aduni niște oameni cu ajutorul cărora să finalizezi un proiect, fie că este vorba de casă sau job.

ADVERTISEMENT

Balanță

Primești semnăturile de care ai nevoie și ți se oferă șansa să iei niște bilete ieftine de vancață pentru tine și familia ta. O să alegi o perioadă în care să poată merge toată lumea.

Scorpion

Poate te relansezi cu ceva care să-ți aducă beneficii și e mult de muncă, dar o să ai parte de recompense financiare. Se poate să începi noi lucrări prin locuință și încerci să te descurci până la final, ca să iasă totul perfect.

Săgetător

Sunt șanse să afli mai multe despre o anumită persoană care te interesează și să vezi dacă sunteți pe aceeași lungime de undă. Rezolvi acum niște situații complicate și poți trece mai departe, la job sau la școală.

Capricorn

Se poate să apară o persoană cu care rezonezi, dar mai trebuie să lucrezi la partea de comunicare. Primești ajutor din partea cuiva care știe că treci prin momente grele în plan emoțional sau al sănătății.

Vărsător

Faci totul pentru a-i fi alături persoanei iubite, care se confruntă cu probleme la job. Se poate să faci un ultim efort ca să termini un proiect și să începi altul, chiar dacă va fi greu, pentru că ai energie și determinare.

Pești

Se poate să apară o ofertă de job și să nu o refuzi, pentru că este tentantă. Ai parte de rezolvări, dar nu chiar pentru fiecare situație, unele mai au de așteptat.

ADVERTISEMENT