Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 29 martie 2021. Mai multe zodii dau lovitura în plan profesional

29.03.2021 | 08:25
Horoscop Neti Sandu luni 29 martie 2021 Mai multe zodii dau lovitura in plan profesional
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 29 martie 2021, aduce ambiție și motivație pentru nativi, care dau tot ce e mai bun pentru a-și duce planurile la îndeplinire. 

Astrologul de la Pro TV anunță noroc în viața profesională pentru cele mai multe zodii, care au colaborări avantajoase și primesc sume mari de bani, care să le asigure confort financiar.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 11 și nativii dau dovadă de înțelepciune atunci când fac o alegere. Află din rândurile următoare care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Neti Sandu: luni, 29 martie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

S-ar putea să reiei niște negocieri, să vezi dacă merită să semnezi un anumit contract sau dacă e mai bine să aștepți o ofertă mai avantajoasă.

ADVERTISEMENT

Taur

Le ceri ajutorul colegilor de breaslă ca să lansezi un nou produs care să se bucure de apreciere din partea unor superiori.

Gemeni

Vin noutăți de la mare distanță și te simți mai confortabil cu cei cu care poți începe o afacere, sau plănuiești o vacanță.

ADVERTISEMENT

Rac

Vin sume mari de bani ca să ai un anumit confort financiar, mai ales că ai multe cheltuieli și nu vreisă rămâi cu restanțe.

Leu

Se anunță un parteneriat avantajos și vin banii pe care îi aștepți de mult timp. Ai șansa de a face progrese în viața profesională.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești bani în plus și faci achiziții pentru casă, pentru sărbătorile pascale, ca să fie totul așa cum trebuie.

Balanță

Ești gata să te relansezi și să dai lovitura, faci tot posibilul pentru ca totul să iasă perfect și să te faci remarcat.

Scorpion

Te interesezi la bancă dacă poți lua un împrumut mai ușor de returnat, ca să nu te complici cu situația financiară.

Săgetător

S-ar putea să te pui de acord cu siperiorii și să-ți asiguri un venit pe o perioadă mai mare, ca să nu ai probleme financiare.

Capricorn

Te ocupi de casă, poate te muți sau faci renovări, faci în așa fel încât lucrul de acasă să se desfășoare în condiții potrivite.

Vărsător

Vin lucruri bune în viața ta și ți se înplinesc toate dorințele, este un an special pentru tine și ar trebui să profiți de situația favorabilă.

Pești

Vorbești cu niște colaboratori ca să realizați un proiect avantajos și care te va ajuta să-ți extinzi relațiile în viața profesională.

ADVERTISEMENT