Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 1 septembrie 2020. Schimbări majore pentru Tauri

01.09.2020 | 08:21
Horoscop Neti Sandu marti 1 septembrie 2020 Schimbari majore pentru Tauri
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu le aduce vești foarte bune tuturor nativilor din zodiacul european. Ca un aspect general pentru prima zi din lună, cea de 1 septembrie are o semnificație aparte. Vibrația zilei este cea a cifrei 1.

Horoscopul zilei de 1 septembrie, de la Neti Sandu, a fost prezentat la PRO TV și pentru prima zi din toamnă. Specialista în astrologie aduce vești noi despre ceea ce li se va întâmpla anumitor zodii.

ADVERTISEMENT

Schimbările resimțite pentru acest început de lună sunt unele însemnate, mai ales în rândul Leilor sau Balanțelor. Nici Racii nu stau mai prejos, pentru că la capitolul finanțe vor excela în această perioadă. Intuiția le arată multora dintre nativii horoscopului european ce au de făcut în continuare.

Horoscop Neti Sandu: marți, 1 septembrie 2020.

Berbec

Berbecii vor primi un răspuns afirmativ legat de un proiect și vor avea o foarte mare satisfacție la locul de muncă. Este cazul să se dezmorțească dacă își doresc reușite.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au parte de mari schimbări și sunt luați pe nepusă masă de vizita unei persoane foarte speciale. Ar putea fi o surpriză foarte plăcută și se vor simți inspirați să facă și cele mai bune alegeri în această perioadă.

Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de 1 septembrie ar putea însemna și o viață nouă. Se vor așeza la casa lor și vor putea avea și copii. Vor cheltui anumite sume de bani pentru a se pune la casa lor, fie se vor muta cu chirie.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii se simt puși pe treabă pentru că vor să își recapete anumite bunuri sau să facă rost de sume mari de bani ce li se cuvin. Ar putea să se înscrie chiar la câteva cursuri, având parte de mare succes.

Leu

Leii primesc anumite invitații total de nerefuzat, undeva în țară și va fi o reală bucurie această revedere. Ar putea primi o veste importantă legată de locul de muncă și se vor relansa în carieră. Au de gând să arate lumii de ce sunt în stare, dar și calitatea muncii lor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele ar putea întâlni o persoană foarte specială, cu care să formeze un cuplu, dacă dorința există, din ambele părți. Ar putea avea o discuție cu mai mulți apropiați legată de acest subiect sentimental.

Balanță

Balanțele vor avea un răspuns foarte important de oferit, pentru că vor accepta o colaborare bănoasă. Au grijă nici din cămin să nu le lipsească ceva. De aceea vor pune lucrurile la punct.

Scorpion

Pe nativii Scorpionprima zi din lună îi surprinde cu un gest de la o persoană care a fost plecată o perioadă din viața lor. Este timpul să se adune la casa lor și să o ia de la capăt. Se vor întâlni cu câțiva asociați și vor pune bazele unui proiect bănos.

Săgetător

Săgetătorii sunt în bani, din prima zi a acestei luni. Trebuie să decidă ce vor face cu suma primită, dar și cum să o gestioneze cât mai eficient.

Capricorn

Capricornii nu renunță sub nicio formă la ideea de-a se muta, pentru a face mai mult loc pentru cel mai nou membru din familia lor. Acești nativi se pregătesc cel mai probabil de un copil.

Vărsător

Vărsătorii au de luat o decizie din sectorul automobilelor. De aceea ar putea face o investiție sau să își amâne una pe care o visau de multă vreme. Dacă li se va aproba un credit vor putea să își schimbe mașina sau să facă renovări în cămin.

Pești

Peștii primesc foarte multe telefoane și sunt solicitați pentru un răspuns legat de o colaborare bănoasă. Sunt vești care le încurajează și proiectele personale pe care le aveau.

ADVERTISEMENT