Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 13 martie 2022! Noi reguli pentru nativii din Leu

Horoscopul întocmit de Neti Sandu pentru duminică, 13 martie 2022, anunță o zi în care nativii din Leu vor impune noi reguli în ceea ce le privește viața.
13.03.2022 | 09:29
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 13 martie 2022 Noi reguli pentru nativii din Leu
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Pro TV, Neti Sandu, anunță o zi cât se poate de bună pentru majoritatea semnelor zodiacale. Mai mult, atrage atenția unora dintre nativii din zodiac că trebuie să fie, totuși, atenți la cheltuielile făcute pe 13 martie 2022 pentru a nu depăși bugetul.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 13 martie 2022, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Berbec

Cei născuți sub semnul Berbecului vor avea parte de un musafir surpriză care le va aduce o mare bucurie în casă. De asemenea, nu ar strica să investească puțin timp în a se împăca cu o persoană la care țin foarte mult și cu care s-au certat.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii din Taur își vor dedica ziua unor activități spirituale, activități care le vor oferi liniștea de care au nevoie atât de mult. Nu este exclus să se vadă cu prietenii la un eveniment fericit, fie că e vorba de vreo sărbătoare sau de o zi de naștere.

Gemeni

Cei din zodia Gemeni vor avea o zi în care este aspectat planul social al vieții lor. Nu este exclusă o vizită, chiar departe de oraș, în care să se simtă bine alături de cei dragi lor.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii din Rac vor avea parte se momente cât se poate de plăcute alături de prietenii apropiați. Nu este exclus să reușească să obțină sprijinul moral și material al celor din jur, iar proiectele lor să aibă rezultate cât se poate de bune pe viitor.

Leu

Cei născuți sub semnul Leului sunt în situația de a schimba regulile din viața de cuplu. De asemenea, în plan financiar, vor face o serie de cheltuieli neprevăzute, dar care vor fi foarte inspirate cu condiția să nu fie depășit, prea mult, bugetul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii din această zodie care nu sunt încă căsătoriți se gândesc din ce în ce mai mult la oficializarea relației în care sunt implicați. De asemenea, cei din Fecioară vor avea parte, spre seară, de momente plăcute alături de amicii lor.

Balanță

Viața sentimentală a celor din Balanță devine, din nou, una bună, iar problemele pe care le-au întâmpinat în ultima vreme în cuplu vor fi rezolvate după o discuție cât se poate de constructivă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii din Scorpion care nu au un partener de viață au acum ocazia să întâlnească pe cineva care să corespundă standardelor pe care și le-au fixat. Nu este exclus să pregătească terenul pentru o vacanță la care visau.

Săgetător

Alături de amicii lor, nativii din Săgetător vor face planuri cât se poate de serioase pentru un nou proiect care are toate șansele de reușită și care va aduce sume mari de bani în conturi.

Capricorn

Cei aflați sub semnul Capricornului au ocazia să se revadă cu un prieten vechi care le-a lipsit și alături de care vor avea parte de momente cât se poate de plăcute.

Vărsător

Vești bune în plan financiar pentru cei din zodia Vărsător. Vor primi o datorie mai veche, dar asta nu înseamnă să cheltuiască prea mult pentru casă pentru că bugetul va deveni dezechilibrat.

Pești

Nativii zodiei Pești vor avea o zi în care viața li se va putea schimba în bine. Fie că vorbim de apariția unui partener potrivit pentru cuplu, fie că vor primi cadouri și bani, totul pare să fie în favoarea celor din această zodie.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici