Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 15 mai 2022. O zodie poate relua relația cu cineva din trecut

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru duminică, 15 mai 2022, aduce surprize pentru mai multe zodii. Iată care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal.
15.05.2022 | 09:41
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 15 mai 2022 O zodie poate relua relatia cu cineva din trecut
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 15 mai 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță vești bune și momente de neuitat pentru o parte dintre zodii duminică, 15 mai 2022. Vibrația zilei este 6, ceea ce înseamnă că nativii se vor bucura de surprize, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 15 mai 2022, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Mergi la momente festive, poate vor fi organizate chiar de tine. În această perioadă ți se vor îndeplini, treptat, dorințele. Lucrurile merg bine pentru tine.

ADVERTISEMENT

Taur

Cheltui niște bani, poate vin rudele sau prietenii la tine. Pentru tine e important ce își doresc cei dragi, vrei ca aceștia să fie fericiți.

Gemeni

Poate mergi cu familia într-o excursie. S-ar putea să te întâlnești cu cineva care vrea să colaboreze cu tine și stabilești dacă accepți sau nu condițiile de lucru.

ADVERTISEMENT

Rac

O ieșire cu partenerul de cuplu poate fi una de neuitat, poate vei avea parte de o surpriză. Mergi la un eveniment și te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai văzut de foarte mult timp.

Leu

Cineva îți propune o colaborare și accepți dacă îți va aduce beneficii financiare. Poate mergi în vizită la rudele sau prietenii din alte țări.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să vină la tine cineva din țară sau din străinătate și să vă bucurați de timpul petrecut împreună. Sunt șanse să se rezolve lucrurile în relația cu partenerul de cuplu, să cădeți de acord cu anumite preferințe.

Balanță

Cunoști pe cineva care ajunge să te placă destul de repede și poate te atrage și pe tine. Poate veți fi împreună, dacă nu ai deja pe cineva. Cheltui banii pe cadouri și mergi la o petrecere unde te vei simți bine, te revezi cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Cineva apropiat îți va face o surpriză plăcută. S-ar putea să întâlnești pe cineva care vrea o relație cu tine și să existe compatibilitate între voi.

Săgetător

Poate sudezi relațiile cu familia, vă întâlniți la un eveniment sau chiar fără motiv. Te reîntâlnești cu o persoană din trecut și relația voastră va fi alta, de data aceasta. Poate lucrurile vor merge mai bine între voi acum.

Capricorn

Mergi în afara localității, poate revezi niște prieteni sau rezolvi niște probleme personale. Se poate să primești o invitație de la cineva în afara localității și să fie vorba despre un eveniment.

Vărsător

Ar trebui să spui lucrurilor pe nume în relația de cuplu, să fii sincer cu persoana iubită pentru ca totul să meargă bine între voi. Faci parte dintr-un grup care luptă pentru o cauză nobilă, ai parte de sprijin și suport financiar.

Pești

E o petrecere în familie și te bucuri de momentele petrecute alături de cei dragi. Poate ieși la aer liber cu prietenii sau mergi într-o excursie.

ADVERTISEMENT