Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 17 iulie 2022. Veste mare pentru Săgetător

Horoscopul pentru duminică, 17 iulie 2022, realizat de Neti Sandu. Conform astrologului de la Pro TV, nativii vor avea un sfârșit de săptămână relaxant.
17.07.2022 | 09:42
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 17 iulie 2022 Veste mare pentru Sagetator
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 17 iulie 2022. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a dezvăluit că mulți nativi vor avea parte de bucurii astăzi. Conform horoscopului de duminică, 17 iulie 2022, va fi o zi destinată relaxării. Vibrația zilei este 8, ceea ce înseamnă că puțin mai multă atenție poate ajuta la economisirea banilor.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 17 iulie 2022. Ce au rezervat astrele pentru nativii zodiacului?

Berbec

O să ai multă energie și dispoziția necesară să ieși la plimbare, să te bucuri de natură. Poate mergi undeva să te distrezi și încerci lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Taur

Fie că ți-ai luat o mașină nou sau ai scos-o pe cea veche de la reparat, astăzi o să te urci la volan și o să faci proba ca să vezi cum merge.

Gemeni

Te simți bine, mai ales că te întâlnești un prieten apropiat și faceți planuri pentru o viitoare vacanță. Petreceți timp de calitate împreună.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi găsești activități pe care să le faci cu întreaga familie. Poate mergeți la malul mării și vă bucurați de soare sau alegeți să faceți un picnic undeva.

Leu

O să încerci un sport nou, ceva extrem, care o să te ajute să mai ieși din rutină și îți dă acea doză de adrenalină după care tânjești, spune astrologul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este posibil ca astăzi să cunoști acea persoană cu care ai atât de multe în comun încât să vă dați seama că vreți să trăiți pentru tot restul vieții împreună.

Balanță

La o petrecere sau în timpul unei plimbări, se poate să întâlnești, de asemenea, o persoană cu care să te potrivești și să începeți o relație.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Stabilești o întâlnire de afaceri cu cineva. Timpul trece repede și este mai bine să te gândești la toate detaliile înainte de a lua o decizie.

Săgetător

Este posibil să primești vestea că vei deveni părinte, iar asta îți va schimba în bine toată viața. Lucrurile încep să se întâmple așa cum ți-ai dorit.

Capricorn

O să te întâlnești cu grupul de prieteni în oraș. Faceți o masă mare și o să vă bucurați unii de compania celorlalți.

Vărsător

Ai câștigat o sumă de bani și acum vrei să te relaxezi. Poate mergi la mare pentru o scurtă vacanță, iar dacă nu ai timp, la piscină.

Pești

Un eveniment festiv are loc în familie. Poate mergi la o nuntă sau un botez sau, cine știe, te căsătorești chiar tu.

ADVERTISEMENT