Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 7 aprilie 2022. Taurul se bucură de apreciere

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 7 aprilie 2022. Se anunță o zi bună pentru mai multe zodii, mai ales în sfera profesională. Taurul este apreciat de superiori.
07.04.2022 | 07:45
Horoscop Neti Sandu pentru joi 7 aprilie 2022 Taurul se bucura de apreciere
Horoscop Neti Sandu pentru joi, 7 aprilie 2022.. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță progrese în plan profesional și vești bune pentru unele zodii joi, 7 aprilie 2022. Vibrația zilei este 7, iar nativii vor evita greșelile trecutului, mai spune astrologul de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: joi, 7 aprilie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

S-ar putea să te implici într-un proiect de grup și să meargă totul foarte bine. Nu lași lucrurile la voia întâmplării. Începi ceva nou în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești aprecieri din partea superiorilor. Poate primești un bonus sau altă recompensă pentru eforturile tale din ultima perioadă. Vin și niște bani în plus.

Gemeni

Poate faci niște cumpărături pentru tine și rude. Apar noutăți în plan profesional, poate îți încerci norocul într-un alt domeniu.

ADVERTISEMENT

Rac

Faci progrese în plan profesional, poate dezvolți niște afaceri sau un parteneriat. Se poate să te relansezi cu ceva nou și să ai parte de aprecieri.

Leu

Te interesezi de niște bani, poate iei un credit, sunt multe lucruri de cumpărat. Poate accepți să te implici într-o colaborare la distanță.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Interacționezi cu niște oameni care vor să colaboreze cu tine la un proiect. Vei avea parte de câștiguri profesionale și financiare. Faci schimbări prin casă.

Balanță

Faci cunoștință cu o persoană cu care ești pe aceeași lungime de undă și poate începeți o relație. Discuți cu niște parteneri de afaceri care știu cum să obțină profit.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Faci cumpărături pentru casă, poate e vorba de reparații sau reamenajări. Te poți reprofila și ar fi bine să faci ceva ce îți place.

Săgetător

Te îndrăgostești de cineva care încearcă să te cucerească de ceva timp. Începi o activitate care să te ajute să scapi de stres.

Capricorn

Poate îți iei bilete de vacanță și pleci undeva de sărbători. Cumperi ceva costisitor pentru casă și ai grijă să-ți rămână suficienți bani și pentru alte lucruri.

Vărsător

Treci cu bine de examene, interviuri sau apariții publice și te înțelegi bine cu grupul. Faci niște investiții, poate e o ocazie rară și nu vrei să ratezi această șansă.

Pești

O colaborare te-ar ajuta să faci niște bani în plus și să-ți permiți să pleci într-o vacanță de sărbători. Ai succes în orice domeniu.

ADVERTISEMENT