Life

Produsul Lidl pe care românii îl adoră este adus la raft de luni, 29 aprilie 2024. E din marca Pilos și are o reducere importantă

Ce produs adorat de români este adus la reducere pe rafturile de la Lidl, de luni, 29 aprilie 2024. Este din marca Pilos.
28.04.2024 | 10:00
Produsul Lidl pe care romanii il adora este adus la raft de luni 29 aprilie 2024 E din marca Pilos si are o reducere importanta
Noi reduceri la Lidl. Sursa foto: lidl.ro
ADVERTISEMENT

Lidl a pregătit noi reduceri pentru clienții săi. Acestea fac parte dintr-o campanie săptămânală, iar următoarea este valabilă de luni, 29 aprilie 2024, până pe data de 4 mai, care va cădea într-o sâmbătă. Aceasta din urmă va fi ultima zi în care mai puteți face cumpărături înainte de Paști.

Ce produs adorat de români este adus pe rafturile Lidl la reducere

La fel ca până acum, din noua serie de reduceri și promoții fac parte inclusiv produsele adorate de români, care se pot desluși în funcție de numărul mare de vânzări. Ce va fi mai ieftin de săptămâna viitoare?

ADVERTISEMENT

Produse alimentare, produse de curățenie, produse lichide, hrană pentru animale, cosmetice haine, obiecte electrocasnice, de decor, de grădinărit sau inclusiv articole de Paști se flă pe lista noilor costuri care au fost scăzute.

Produsele lactate au o mare reducere în intervalul menționat. Asta deoarece sunt un ingredient util pentru gătit produsele tradiționale de Paști: cozonac, pască sau diferite prăjituri și, nu în ultimul rând, plăcinte.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre brânza proaspătă de vaci de la Pilos, care are o reducere de 30%. Adică, în loc de 19, 99 lei, va fi disponibilă la costul de 13, 99 lei, de luni, 29 aprilie, până sâmbătă, 4 mai. Dacă doriți să combinați produsul cu niște roșii, aflați că roșiile roma vor costa 5, 99 lei caserola, în loc de 8, 99 lei.

Dacă vă va fi poftă de un grătar de mici, o caserolă va costa la Lidl 13, 99 lei, în loc de 16, 99 lei. Cu siguranță gospodinele vor avea nevoie de zahăr, iar la Lidl va fi la prețul de 3,69 lei kilogramul. Stocul este limitat.

ADVERTISEMENT

În catalogul săptămânal au prețuri mai mici și alimentele pentru câini și pisici. Stăpânii lor și iubitorii de animale în mod cert sunt interesați. O conservă de hrană umedă pentru câini valorează 4, 99 lei, la fel și cea pentru pisici.

Și smântâna de la Pilos va fi redusă la Lidl

Dacă veți avea nevoie de smântână, o cutie de un kilogram, tot de la Pilos, va fi redusă cu 31%, adică în loc de 15, 99 lei va costa 10, 99 lei. De asemenea, dacă vi se face poftă de un salam cu șuncă de la Baroni, acesta va avea costul de 9, 99 lei, în loc de 12, 99 lei.

ADVERTISEMENT

Toate acestea și nu numai pot fi consultate în catalogul precizat. Atenție la intervalul în care mergeți la cumpărături, căci de Paști s-a anunțat închis, iar în ziua de sâmbătă, 4 mai, care va fi și utima de reduceri, programul va fi unul redus.

”Pe 5 si 6 mai, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât echipa noastra să petreacă sărbătorile pascale acasă, așa cum se cuvine. Magazinele Lidl vor fi din nou deschise începând cu 7 mai. Paște fericit!”, au transmis reprezentanții Lidl pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii...
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un...
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: Fac ceva ce duce la rezultat
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Superbolid deținut de un om de afaceri român. Repararea mașinii, o mare aventură
Superbolid deținut de un om de afaceri român. Repararea mașinii, o mare aventură
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia