Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 24 ianuarie 2022. Bani pentru mai multe zodii

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de luni, 24 ianuarie 2022, ne arată că cele 12 semne zodiacale au foarte multe lucruri de pus la punct și de realizat.
24.01.2022 | 08:00
Horoscop Neti Sandu pentru luni 24 ianuarie 2022 Bani pentru mai multe zodii
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 24 ianuarie 2022, pentru fiecare zodie la rând. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Celebrul astrolog al știrilor Pro TV mai adaugă că nativii reușesc să ducă la bun sfârșit tot ce au în plan. Sunt mulți oameni care le vin în ajutor.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6, ceea ce înseamnă că o să avem curaj să spunem lucrurilor pe nume, să rostim un adevăr.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 24 ianuarie 2022, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Emoții și chestiuni de rezolvat care țin de școală. Se termină cu bine într-un final. Poate te pregătești pentru o plecare sau pentru a demara un proiect ce te va propulsa în carieră.

Taur

E foarte posibil să te împrumuți de bani pentru a pleca în străinătate, în vacanță, în weekend. Primești răspuns la cererile de anul trecut, dar și o sumă importantă de bani.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E cineva care vine cu vești bune, dar durează până te convinge să faceți casă bună împreună. Sunt șanse mari să ți se ofere ceva nou de muncă sau să te intereseze o disciplină de studiu.

Rac

Se anunță o zi numai bună pentru a evalua situația financiară. Vezi dacă ai suficienți bani pentru o deplasare la munte. Te bucuri de semnarea unor acte și faci progrese la slujbă, la școală.

ADVERTISEMENT

Leu

În sfârșit, te hotărăști dacă te implici într-un parteneriat, acum sau la primăvară. Astrele vorbesc despre o întâlnire surpriză cu o persoană cu care trebuia să te vezi la finalul anului trecut.

Fecioară

Apar proiecte noi, care îți vor suplimenta veniturile. Ai timp să lucrezi și în particular. Ai de luat bani pentru a acoperi unele cheltuieli și să faci cumpărături pentru casă, să schimbi ceva.

ADVERTISEMENT

Balanță

Cineva care ți-a dus dorul te vizitează pentru că a făcut niște sacrificii. Ți se deschid noi oportunități pentru a te lansa pe piață, îți creezi un plus de imagine. Vin și bani.

Scorpion

Este o zi care aduce bani, poate chiar finanțarea pe care ai cerut-o anul trecut. Începi lucrul și cumperi materialele: aparatură, mobilier. Profită de niște reduceri considerabile.

Săgetător

Ești concentrat asupra studiului, examenelor și lecțiilor pe care le au copiii. Vin bani din vânzarea unor lucruri, poate începi și niște colaborări. În felul acesta îți vei rotunji veniturile.

Capricorn

E momentul să faci un efort financiar să schimbi mașina. Începi lucruri noi și te reinventezi odată cu ele. Ai energie pentru a pune în mișcare resorturi nebănuite. Viața se poate schimba.

Vărsător

E posibil să primești o invitație pe undeva, într-o excursie sau acasă la cineva. Primești acei bani pe care-i aștepți de mult, numai buni pentru a cumpăra ce ai nevoie pentru casă și cei dragi.

Pești

Ți se cere o mână de ajutor pentru a deschide o afacere, un proiect nou. Ai numai de câștigat din asta. Se ivește o cheltuială pentru locuință, e cazul să profiți de reduceri.

ADVERTISEMENT