Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 aprilie 2022. Cheltuieli mari pentru mai multe zodii

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 aprilie 2022. Mai multe zodii au parte de cheltuieli importante, fie că se pregătesc de sărbători sau au de făcut investiții în casă sau mașină.
12.04.2022 | 07:07
Horoscop Neti Sandu pentru marti 12 aprilie 2022 Cheltuieli mari pentru mai multe zodii
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 aprilie 2022. Foto. Pro TV
ADVERTISEMENT

Este o zi a provocărilor, a anunțat Neti Sandu în horoscopul prezentat la Pro TV. Reușite financiare pentru unii dintre nativi, iar pentru alții se anunță multe cheltuieli.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 aprilie 2022. Anunțul pentru fiecare zodie în parte

Berbec

O să reușești să faci tot ceeea ce îți propui, ești plin de energie și de dorința de a rezolva tot ce ai în agendă.

ADVERTISEMENT

Taur

Te bucuri de susținere majoră din partea celor dragi, deoarece decizi că e momentul să începi un nou proiect.

Gemeni

Vrei să călătorești, așa că începi să te organizezi și să îți faci planuri pentru sărbătorile pascale sau pentru 1 mai. Trebuie să iei în considerare și programul celor dragi!

ADVERTISEMENT

Rac

Vești bune pentru Raci din punct de vedere financiar! Cumperi lucruri pentru sărbătorile care vin, în funcție de sumele de banii care îți intră în cont.

Leu

Cei din zodia Leu ar putea să plece undeva, chiar dacă au un buget mai restrâns. Găsesc o ofertă avantajoasă pentru că s-au pregătit din timp.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii Fecioară semnează un contract în ziua aceasta, se organizează pentru a forma o echipă, scopul final fiind banii. Vrei să ai resursele necesare până la Paște și ai multe cheltuieli.

Balanță

Ai multe întâlniri de afaceri și te concentrezi pe un profit înainte de sărbători. Și tu ai mai multe cheltuieli de făcut și vrei să câștigi bani.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nouă aventură profesională pentru nativii din zodia Scorpion, arată horoscopul prezentat de Neti Sandu. Sunt câștiguri pe toate planurile pentru voi.

Săgetător

Nu vă plac restanțele, așa că faceți tot ce este posibil să scăpați de ele. Deși aveți multe lucruri de făcut, vreți să le faceți pe toate.

Capricorn

Vă apucați de sport, vreți să vă reinventați, așa că poate fi vorba inclusiv de o schimbare a înfățișării voastre.

Vărsător 

Cheltuieli mari pentru Vărsători cu casa sau cu mașina. Fie decideți să redecorați, reamenajați sau vă dați seama că este nevoie de reparații scumpe.

Pești

Probleme cu actele se rezvolă. E momentul să vă afirmați, așa că nu stați în spate!

ADVERTISEMENT