Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 26 ianuarie 2021. Zodiile care primesc bani

26.01.2021 | 07:48
Horoscop Neti Sandu pentru marti 26 ianuarie 2021 Zodiile care primesc bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 26 ianuarie 2021, aduce bani și reușite, iar zodiile ajung acolo unde își doresc dacă fac eforturi în acest sens.  

Astrologul de la Pro TV îi avertizează pe nativi că urmează situații neașteptate și au nevoie de stăpânire de sine pentru a nu-și pierde cumpătul.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 9 și nativii trebuie să facă un efort și să aibă grijă la cheltuieli. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: marți, 26 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Te pregătești de o schimbare la locul de muncă și o să ai succes. Primești sume mari de bani, dar apare și nevoia de a cheltui cât mai mult.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți poți face reclamă pe cont propriu, te vor mai ajuta și alte persoane. Succesul o să vină, dar numai dacă muncești din greu și faci compromisuri.

Gemeni

Poate vei avea o stăpânire de sine bună la examene sau orice probă online și treci cu bine peste toate aceste greutăți care ți-au provocat emoții.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate scoți niște bani din cont pentru că ai nevoie să plătești taxele și impozitele, dar și să faci niște cumpărături, mai ales dacă sunt reduceri.

Leu

Relația cu partenerii de afaceri poate suferi câteva neînțelegeri la început, însă reușiți să ajungeți la un acord, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Culegi roadele unei reușite de anul trecut și ai de luat bani. Acum poți alege să faci ceea ce îți place.

Balanță

Ai idei creative, cu ajutirul cărora vei face niște lucruri remarcabile la job, care te vor ajuta să avansezi și să te bucuri de poziția într-o altă categorie a valorilor.

Scorpion

Faci câteva reamenajări prin locuință, schimbi unele lucruri, modifici spațiul de lucru astfel încât să poți lucra așa cum trebuie.

Săgetător

Munca în echipă o să-ți aducă beneficii în următoarea perioadă, pentru că ai un proiec comun cu alte persoane și lucrați foarte bine împreună.

Capricorn

Poți să ai mai multe venituri dacă lucrezi în paralel cu actualul job, dacă nu-ți va afecta viața de familie. Ar fi bine să te consulți și cu cei dragi.

Vărsător

Se poate să ai parte de anumite obstacole până să obții niște aprobări, să primești bani, sau să te poți apuca de sarcinile importante.

Pești

Trebuie să vorbești deschis cu angajatorii și să stabilești de la început niște condiții, să nu apară surprize neplăcute pe parcurs sau la sfârșit.

ADVERTISEMENT