Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 13 iulie 2022. Vărsătorul trebuie să fie atent la sănătate

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 13 iulie 2022. Nativul Vărsător trebuie să fie atent la sănătate. Află ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.
13.07.2022 | 06:54
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 13 iulie 2022 Varsatorul trebuie sa fie atent la sanatate
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 13 iulie 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Ziua de miercuri, 13 iulie 2022, stă sub semnul Lunii Pline în Capricorn, potrivit astrologului Neti Sandu. Vibrația zilei este 4, ceea ce înseamnă că nativii se vor achita de toate obligațiile față de cei dragi.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 13 iulie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

S-ar putea să reziliezi un contract și să semnezi cu altcineva astăzi. Mergi undeva unde sunt condiții mai bune și șanse mai mari de dezvoltare.

ADVERTISEMENT

Taur

Faci tot ce poți ca să dai drumul unui proiect mai vechi și vor fi persoane care te vor susține și care te vor ajuta cu anumite lucruri.

Gemeni

Primești o ofertă de colaborare. Accepți să te implici dacă nu ai alte angajamente și dacă cei dragi nu vor fi deranjați de faptul că vei lipsi mai mult.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate ai întâlniri sau evenimente la care vei participa pentru că ai ceva de spus. E posibil și să dai tonul unor noi proiecte profesionale.

Leu

Sunt șanse să câștigi niște bani de la locul de muncă sau în particular și să ai suficienți pentru cheltuială. S-au adunat multe de plătit și nu le poți amâna.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Acorzi mai multă atenție activității tale preferate. Vrei să scapi de tot stresul acumulat și să-ți reîncarci bateriile, să ai mintea limpede și să fii inventiv.

Balanță

Îți găsești cu ușurință asociați care să lucreze în ritmul tău și să vă impuneți împreună pe piață, după cum a dezvăluit Neti Sandu la Pro TV pentru miercuri, 13 iulie 2022.

ADVERTISEMENT

Scorpion

S-ar putea să mergi la cursuri, care pot fi și online. De altfel, e posibil să participi la niște ședințe unde să-ți exprimi opinia și să se țină cont de ea.

Săgetător

Îți intră sume mari de bani, poate primești și din urmă. Strângi un capital și ai suficienți bani pentru vacanță, dar și pentru atunci când te întorci.

Capricorn

Este o zi în care ai foarte multe de făcut. Mergi la întâlniri solicitante din punct de vedere emoțional și s-ar putea să afli niște noutăți care te vor tulbura.

Vărsător

Ar trebui să ai mai multă grijă de tine și să nu obosești prea tare, altfel vor apărea probleme. Totodată, ar fi bine să-i supraveghezi și pe cei dragi. E important ca toată lumea să fie sănătoasă.

Pești

Ți se propune ceva nou de lucru, dar vrei să aștepți să treacă concediul înainte de a lua o decizie. Vrei să vezi dacă vei avea suficient timp pentru o muncă suplimentară.

ADVERTISEMENT