Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 24 august 2022. Reușite pe mai multe planuri pentru Rac

Neti Sandu a dezvăluit horoscopul pentru ziua de miercuri, 24 august 2022. Leul și Racul au parte de reușite pe mai multe planuri. Previziuni complete pentru fiecare nativ în parte.
24.08.2022 | 07:13
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 24 august 2022 Reusite pe mai multe planuri pentru Rac
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 24 august 2022. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță că ziua de miercuri, 24 august 2022, va fi una cu energie. Nativii vor începe lucruri noi și vor fi foarte exigenți în îndeplinirea sarcinilor. Vibrația zilei este 6, ceea ce înseamnă mai mai multă atenție pentru liniștea familiei.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 24 august 2022, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Este posibil să descoperi o modalitate de petrecere a timpului care îți place, iar prietenii ți se alătură. La serviciu, superiorii se îți pot da câteva sarcini în plus, însă efortul depus nu va rămâne nerăsplătit. Este posibil să primești bani, poate ți se restituie un împrumut sau niște fonduri blocate.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești gata să te implici într-o nouă afacere pentru a obține mai mulți bani. În cazul în care urmează să pleci într-o călătorie, nu uita să te asiguri că toate actele sunt în regulă. Ai în plan o achiziție scumpă, așa că s-ar putea să fie nevoie de un credit la bancă, susține astrologul de la Pro TV. 

Gemeni

Cel mai important este să ai grijă de sănătate și abia apoi să te preocupi de starea celorlalți. O să profiți de reduceri și o să faci câteva cumpărături pentru casă. La muncă, este posibil să primești sarcini în plus, însă banii vor fi pe măsură.

ADVERTISEMENT

Rac

Dacă ești părinte, s-ar putea să începi să te interesezi de școli și examene, aspecte care țin de educația copiilor. Te grăbești să duci la bun sfârșit un proiect și primești asigurări că o să faci bani sau o să ocupi o funcție importantă. În orice caz, ai parte de reușite pe mai multe planuri.

Leu

Primești niște bani în plus pe care îi poți pune deoparte pentru relaxare. Atât în plan social, dar și financiar o să ai parte de reușite.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Energia și priceperea te vor ajuta să faci lucrurile să meargă ca unse. Dacă plănuiești să investești în casă, recomandat ar fi să păstrezi bani și pentru un concediu.

Balanță

Cineva vine de departe și abia așteaptă să vă revedeți. Pentru a obține un venit în plus, este posibil să te asociezi cu o altă persoană.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Efortul depus în ultima vreme începe să fie răsplătit și primești bani sau anumite beneficii. Cineva insistă să vă vedeți și chiar ai putea pune bazele unei relații.

Săgetător

O sa reușești să pui la punct o situație complicată care te neliniștea până acum. De altfel, o să participi la un eveniment care o să te pună în centrul atenției. Ai grijă, succesul atrage după sine invidii!

Capricorn

Împreună cu partenerul de viață o să luați o decizie și o să rezolvați problemele apărute în cuplu. La serviciu, o să te înțelegi bine cu colegii și este posibil să fii nevoit să pleci din țară pentru a rezolva niște afaceri.

Vărsător

Este posibil să cunoști pe cineva care să te facă să te gândești la o eventuală relație. Problemele financiare din ultima perioadă se rezolvă.

Pești

După o lungă așteptare, o să obții ce ți-ai propus, poate o discuție cu cineva important sau rezultatul mulțumitor al unui examen. În plan amoros, este posibil să petreci puțin timp cu persoana iubită pentru a analiza lucrurile care nu merg bine între voi.

ADVERTISEMENT