Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 18 iunie 2022. Racii primesc bani de unde nu se așteaptă

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 18 iunie 2022: Racii vor avea parte de câteva vești plăcute din punct de vedere financiar. Răsarse soarele și pe strada lor!
18.06.2022 | 09:19
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 18 iunie 2022 Racii primesc bani de unde nu se asteapta
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 18 iunie 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a realizat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 18 iunie 2022. Majoritatea zodiilor au parte de o zi destul de bună!

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 18 iunie 2022

Berbecii își strâng toate forțele pentru a participa la o activitate de grup, de ce nu, chiar cu copiii! Este o zi perfectă pentru excursii improvizate!

ADVERTISEMENT

Taurii sunt puși pe gânduri în legătură cu anumite evenimente, anumite decizii pe care trebuie să le ia săptămâna viitoare. Atmosfera din anturajul lor le este prielnică. Pot vedea anumite situații cu alți ochi, ceva mai pozitivi.

Gemenii pot fi invitați într-o stațiune turistică de cineva drag. Este o zi plină de întâlniri magice, întâlniri cu oameni care îi inspiră, care le aduc o stare de bine.

ADVERTISEMENT

Racii primesc bani de unde nu se așteaptă. E ziua lor norocoasă din punct de vedere financiar și ar trebui să profite din plin de asta. Leii sunt curtați de o persoană care până acum nu a îndrăznit să se apropie de ei. Acea persoană va avea o armă secretă cu care îi va cuceri definitiv.

Fecioarele se deconectează de la agitația de zi cu zi și petrec momente frumoase alături de cei dragi. Și ele, la fel ca Gemenii, s-ar putea trezi într-o escapadă cu o persoană apropiată.

ADVERTISEMENT

Balanțele își fac relații noi

Balanțele își fac tot felul de noi relații în niște conjuncturi interesante. Unii nativi de aer sunt chemați la nuntă sau la botez, așa că trebuie să își pregătească ținuta și pușculița.

Scorpionii rezolvă niște probleme legate de muncă, deși este zi de weekend. Nu vor ca săptămâna să treacă fără să scape de anumiți pitici de pe creier. Nu se simt liniștiți până nu știu că totul funcționează conform planului.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii se asociază cu cineva într-un proiect interesant. Nu le-ar strica o ieșire în oraș, cu prietenii. Capricornii sunt luați prin surprindere de unele cheltuieli. Norocul lor, ca al Racilor, este că le vin niște bani care nu îi vor lăsa de izbeliște.

Vărsătorii au o agendă destul de încărcată, dar cu agilitatea de care dau dovadă vor rezolva toate problemele. Peștii comandă lucruri utile pentru casă. Sunt puși pe renovat sau reparat chestii. Previziunile astrologului Neti Sandu au fost făcute pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT