Life

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 21 mai 2022. Taurul își ia un angajament

Horoscopul propus de astrologul Neti Sandu pentru sâmbătă, 21 mai 2022, aduce o zi în care semnele zodiacale primesc răspunsuri la întrebările puse în urmă cu ceva vreme.
21.05.2022 | 09:35
Horoscop Neti Sandu pentru sambata 21 mai 2022 Taurul isi ia un angajament
Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 21 mai 2022, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, cititorul în stele adaugă că zodiile pot avea impulsuri de sinceritate și pot scoate la iveală niște adevăruri. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, ceea ce înseamnă că nativii reușesc să spună lucrurilor pe nume.

Horoscop Neti Sandu pentru sâmbătă, 21 mai 2022, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Iei parte la o ceremonie, e ceva frumos care atinge o coardă sensibilă. Ai chef de viață și de plimbări. Se anunță o deplasare prin țară, la niște cunoștințe.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești invitat la o zi de naștere sau de nume, poate fi un spectacol și o atmosferă pe gustul tău. Se poate să faci o declarație de dragoste sau să-ți iei un angajament cu cineva apropiat sufletului.

Gemeni

Întâlnire cu persoana iubită după ce relația s-a consumat la distanță în ultima perioadă. Respecți o promisiune sau ajungi într-o destinație unde ai mai fost în trecut.

ADVERTISEMENT

Rac

Este momentul să iei atitudine și să dai curs întrevederii cu persoana la care visezi. Un eveniment te face să revezi prieteni vechi și să reîncepi o colaborare de succes.

Leu

Este cineva care-ți iese în cale și care face orice pentru a te cuceri, asta dacă nu ești căsătorit. Sunt șanse mari să pleci în excursie cu grupul, poți învăța lucruri valoroase.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești o invitație la un spectacol sau eveniment, care e un prilej de distracție. Poate fi vorba de o aniversare în familie sau un botez unde te întâlnești cu multă lume.

Balanță

Legi prietenii cu mare ușurință, poate chiar o relație de care să fii încântat. E posibil să dai o fugă în alt oraș pentru o sărbătoare și să rămâi peste noapte.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se anunță o reuniune de familie, o nuntă sau un alt prilej de sărbătoare. Sunt noutăți de transmis, poate vine cineva în vizită la tine, dacă nu ai chef de plecări.

Săgetător

O plimbare prin parc te ajută să te destinzi și să faci planuri de vacanță. Apare o invitație pe negândite, asta dacă nu ai deja alte planuri. Nu ești genul care să stea acasă.

Capricorn

Ești în căutarea de cadouri pentru sărbătoriți, dar e posibil să fii surprins și tu. Ai șansa să te achiți de o obligație morală, ai promis că mergi în vizită la cineva care te roagă de mult.

Vărsător

Se adună prieteni și rude la tine acasă, ai un motiv de sărbătorit. E o gură de oxigen după munca din ultimele zile. Poate te ia cineva la o plimbare, la mare.

Pești

Cumperi ceva nou pentru casă sau dai de băut pentru locuința nouă. Simți nevoia să schimbi o vorbă la cafea cu prietenii sau apropiații, nu ezita.

Celebrul astrolog, Neti Sandu, a dezvăluit horoscopul zilnic pentru 21 mai 2022  în cadrul știrilor de la Pro TV.

ADVERTISEMENT