Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 13 august 2021. Berbecul poate relua o iubire mai veche

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru vineri, 13 august 2021, aduce o zi cu de toate și mai multă grijă pentru cei dragi.
13.08.2021 | 07:26
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 13 august 2021 Berbecul poate relua o iubire mai veche
ADVERTISEMENT

Zodiile trebuie să fie înțelegătoare dacă vor să rezolve tot ce au în plan, mai anunță astrologul știrilor Pro TV. Energia nu trebuie consumată aiurea.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale au un interes major pentru familie și pentru treabă.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 13 august 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Revine cineva după o lungă absență. Dacă mai simțiți afecțiune pentru acea persoană sunt șanse mari să reluați povestea de dragoste.

Taur

Apare ființa visurilor voastre și o să faceți tot posibilul să-i împliniți dorințele, ca să puteți fi fericiți unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Poate ai de susținut o lucrare sau un test. E posibil să mergi și la un interviu pentru un loc de muncă mult mai captivant.

Rac

Se anunță o zi în care se ia o decizie la nivel de grup legat de un proiect care să vă aducă atât notorietate, dar mai ales venituri constante.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate găsești ceva de muncă în particular să-ți sporești veniturile pentru o viitoare vacanță sau pentru școala copiilor.

Fecioară

Îngrijește-te mai mult de tine, să fii în formă maximă. Este o zi numai bună să arăți bine și să dai refresh total la absolut tot.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se anunță o veste bună, o prezență plăcută. Nu sunt excluse nici planurile pentru o vacanță sau cât a mai rămas din ea.

Scorpion

Se reunește grupul de altădată și o să petreceți timp de calitate împreună. Sunt foarte multe activități deconectante de care ai parte.

Săgetător

Se poate să primești un ajutor la care nu visai, să-ți fie ușurată munca. În felul acesta poți pleca liniștit într-un scurt concediu.

Capricorn

Asociere cu niște oameni cu care poți pune bazele unui proiect, care îți poate asigura banii de care ai mare nevoie perioada asta.

Vărsător

Poate e cazul să te ocupi de tine, de problemele de sănătate pe care le-ai tot ignorat și tratat cu superficialitate. Trebuie neapărat făcut ceva.

Pești

Vin ceva bani, dar pe tine te interesează un contract pe termen lung ca să nu mai duci grija veniturile pe mai departe.

ADVERTISEMENT