Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 16 iulie 2021. Taurii vor avea câteva zile de relaxare

Neti Sandu a prezentat previziunile zilei pentru fiecare zodie.
16.07.2021 | 07:47
Horoscop Neti Sandu pentruvineri 16 iulie 2021 Taurii vor avea cateva zile de relaxare
ADVERTISEMENT

Este o zi cu vești foarte amestecate. Ar trebui să ne mai ocupăm și de noi, de familie sau de ceea ce ne face bine tuturor. Poate o ieșire la mare, la soare sau la munte. Chiar dacă nu stați mult tot este ceva.

Vibrația zilei este 7 și putem transforma o veste mai puțin bună în una foarte bună.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 16 iulie 2021. Taurii vor avea câteva zile de relaxare

Berbec

Este foarte posibil să mai dați niște bani în plus la o cazare. Asta pentru că au apărut niște planuri taxe de care nu se știa nimic și nu fusese vorba.

ADVERTISEMENT

Taur

O să vă oferiți câteva zile de relaxare pe undeva și poate mai lăsați și pentru luna august o bucățică de concediu.

Gemeni

Poate urmați niște cursuri, chiar și online. Trebuie să vă specializați într-un anumit domeniu pentru că aveți idei numai bune de pus în practică

ADVERTISEMENT

Rac

Este o zi în care o să cheltuiți bani pentru reamenajări interioare. În plus vă pregătiți și de concediu, poate vă rezervați cazarea undeva.

Leu

Astăzi, șefii s-ar putea să fie mai puțin receptivi, dar nu pentru că nu vă apreciază. Sunt doar ocupați cu alte treburi. Se vor ocupa și de voi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O să vă interesați de o posibilă colaborare pentru că vă prind bine niște bani în plus. Aveți și putere de muncă. O să vă recuperați și niște bani.

Balanță

Aveți parte de o întâlnire între patru ochi cu cineva care vă este drag. Este posibil să aflați un adevăr care vă cam tulbură, dar se clarifică niște aspecte.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O să conteze în ochii șefilor și nu numai ce ați realizat în ultima vreme și o să primiți validare.

Săgetător

Este cineva care vă tentează cu un proiect care vă pune în contact cu cei din afară, din străinătate și ar trebui să le dați un răspuns. Strângeți bani ca să plecați undeva.

Capricorn

Vi se dă undă verde la unele colaborări în plan personal. Vă puteți umple frumos și util timpul liber. O să vă mobilizați să puneți pe roate o afacere.

Vărsător

Relația de cuplu se animă foarte frumos. Dacă nu ați legalizat-o până în acest moment se poate întâmpla acest lucru eventual până la finalul anului.

Pești

Se întrevede o relație care vă poate da un sentiment de stabilitate de care aveți foarte multă nevoie.

ADVERTISEMENT