Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 28 august 2020: Racii fac pasul spre o nouă relație sentimentală

28.08.2020 | 08:33
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 28 august 2020 Racii fac pasul spre o noua relatie sentimentala
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru vineri, 28 august 2020, unde astrologul anunță o zi caldă pentru suflet, dar și puțin zbucium pentru câteva dintre zodii.

Cei mai încercați sentimental sunt Racii, care pot începe o relație sentimentală nouă, experimentează lucruri inedite.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm de apropiați și că vibrația zilei de astăzi este 1 și duce spre un nou început.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 28 august 2020

BERBEC

Azi aveți chef de sărbătorit, este și vineri, așa că vă gândiți să trageți un party alături de prieteni și familie. De altfel, vă gândiți și la amenajarea casei.

TAUR

Cineva din trecut este interesat de voi ca parteneri, dar trebuie să fiți decizi cu ce vreți. Vrea să știe dacă veți avea o relație sau nu. Se prevede o ieșire cu prietenii în oraș, la terasă, o ieșire în aer liber, poate fi vorba ori de munte, ori de mare, ori chiar de o plimbare prin parc.

ADVERTISEMENT

GEMENI

Aveți musafiri care vă scot la plimbare, ieșiți la o vorbă ca pe vremuri. Aveți în minte să vă redecorați casa, așa că astăzi căutați pe internet mobilă și alte lucruri pentru locuință, poate prindeți și ceva reduceri.

RAC

Vă gândiți să avansați în carieră, așa că vă apucați să învățați, puneți burta pe carte cum s-ar zice. Sunteți în vizorul cuiva pe plan sentimental, care așteaptă momentul oportun pentru a discuta despre voi, poate și o posibilă relație.

ADVERTISEMENT

LEU

Azi veți fi alături de prieteni, familie, lume multă în jurul vostru. Așa că nu este exclus să plecați într-o plimbare, unii dintre voi și cu treabă pe plan profesional. Poate chiar plecați din țară.

FECIOARĂ

Este posibil  să primiți niște bani dintr-o sursă de venit nouă, poate fi vorba chiar de o afacere sau ceva bani strânși la ciorap. Intrați și voi într-o mică vacanță, azi vă gândiți să luați o pauză și să vă relaxați.

ADVERTISEMENT

BALANŢĂ

Astăzi aveți treabă cu locuința, vă gospodăriți și la treburi sunteți ajutat și de familie. Seara se prevede o ieșire cu prietenii, o plimbare pe răcoare, că tot am scăpat de căldura insuportabilă. Poate faceți și o plimbare în afara orașului, doar e weekend și aveți nevoie să vă descărcați tensiunile interioare.

SCORPION

Aveți în plan niște schimbări, iar apropiații vă ajută în acest demers. Familia vă cere ajutorul în ceva treburi gospodărești, poate pentru eveniment în familie, însă finalul este unul reușit și fericit.

SĂGETĂTOR

Primiți niște bani și vă bate gândul să dați o tură la final de sezon pe la mare. Nici muntele nu strică, iar peisajul verde vă cam bate cu ochiul. Vedeți ce alege și partenerul. Pe plan profesional sunteți apreciat, primiți lauri și poate și un premiu.

CAPRICORN

Vă intre niște bani din surse la care nu vă așteptați, așa că s-ar putea să dați iama într-un city break. Sunteți în tatonări cu anumite persoane, însă ieșiți la o cafea cu cineva drag, care vă place.

VĂRSĂTOR

Aveți niște oferte de lucru, însă poate vă gândiți mai precis la una dintre ele și dați și voi un răspuns afirmativ săptămâna viitoare. Stați cu ai voștri, poate și sărbătoriți ceva în familie weekend-ul ăsta.

PEŞTI

La voi se anunță o zi minunată pe plan amoros, căci întâlniți o persoană pe care o placeți și alături de care puteți construi o relație de iubire. Cu munca stați bine, dar s-ar putea să vă încărcați și cu un alt proiect, care va da bine la imagine.

 

ADVERTISEMENT