Life

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 26 iunie 2021. Vărsătorii trebuie să aleagă între două persoane pentru a forma un cuplu

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 26 iunie 2021. Iată ce arată astrele pentru cele 12 zodii.
26.06.2021 | 09:42
Horoscop Neti Sandu sambata 26 iunie 2021 Varsatorii trebuie sa aleaga intre doua persoane pentru a forma un cuplu
Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 26 iunie 2021. Vărsătorii trebuie să aleagă între două persoane pentru a forma un cuplu. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Ziua de sâmbătă aduce surprize plăcute, în care ne concentrăm pe lucrurile care ne plac cu adevărat. Poate ieșim să socializăm mai mult, vorbim cu oameni dragi și profităm de prezența lor în viața noastră.

Vibrația acestei zile este cifra opt și este necesar să avem o atenție sporită pentru bani.

Horoscop Neti Sandu: sâmbătă, 26 iunie 2021. Ce arată astrele

Berbec

Poate mergi într-o vizită la un muzeu, poate la cineva drag. Ieși cu nepoții la plimbare sau te vezi cu cineva, dar cert este că ieși din casă!

ADVERTISEMENT

Taur

Decizi să cumperi ceva, fie pentru tine, fie pentru casă. Poate fi vorba de niște instrumente care să te ajute să îți faci treaba mai bine, dacă lucrezi de acasă. Un calculator sau o imprimantă pot sosi în casa ta.

Gemeni

Poți să te asociezi cu cineva pentru o afacere. Ideile sunt bune, iar șansele de a avea câștiguri materiale deja se întrevăd.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt șanse să vă întâlniți sufletul pereche în ziua aceasta. Dacă reușiți să vă armonizați, vă puteți petrece chiar toată viața împreună, așa că profitați de ocazie.

Leu

Te-ai săturat să stai acasă, așa că ieși la socializare, la discuții și este posibil să te duci la o terasă, alături de cei dragi ție, arată horoscopul realizat de Neti Sandu, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cei din zodia Fecioară au o problemă de familie, dar aceasta se va rezolva numaidecât, datorită simțului vostru practic.

Balanță

Ești axat pe socializare și te poate atrage un eveniment cultural, poate un târg la care nu există restricții.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Sunt șansele începerii unei aventuri profesionale noi pentru Scorpioni, fiindcă decid să testeze apele în acest sens și dorința se poate materializa!

Săgetător

Discuții importante pentru Săgetători. Vrei să rezolvi situația pe care o ai cu cineva drag, fiindcă e ceva neclar la mijloc. Vă așezați și discutați.

Capricorn

Este ziua surprizelor pentru cei din zodia Capricorn. Partenerul de viață a pregătit ceva special pentru tine, dar și tu pentru el.

Vărsător

Ziua judecății pentru cei din zodia Vărsător. Trebuie să faci o alegere dificilă, între două persoane, pentru că sunt în cursa pentru inima ta. Poți alege doar una, așadar.

Pești

Este un sărbătorit în preajma ta, care te invită să petreceți. Nu lăsa această ocazie să treacă.

ADVERTISEMENT