Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 11 martie 2022. Nativul Leu poate relua o relație

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru vineri, 11 martie 2022, vine cu o zi lejeră. Semnele zodiacale își fac timp pentru ele, pentru casă și pentru familie.
11.03.2022 | 07:10
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 11 martie 2022 Nativul Leu poate relua o relatie
ADVERTISEMENT

Cititorul în stele de la știrile Pro TV mai spune că zodiile nu primesc reproșuri de la nimeni. Vibrația zilei este reprezentată de numărul maestru 11, ceea ce înseamnă că înțelepciunea este la ea acasă.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 11 martie 2022, de la zodie la zodie

Berbec

Este timpul pentru o scurtă vacanță, ai muncit peste măsură în ultima vreme. E cazul să-ți refaci forțele ca să îți iei un nou avânt mai încolo.

ADVERTISEMENT

Taur

Sunt posibile niște cheltuieli care pot aduce destabilizare din punct de vedere financiar. Important este că te descurci în cele din urmă.

Gemeni

Se rezolvă o problemă scriptică și faci progrese în plan profesional. Astrele anunță bani și câștiguri generoase.

ADVERTISEMENT

Rac

Poți pleca într-o plimbare prin țară, cu întoarcere duminică, asta dacă găsești unde să te cazezi. Poate stai la niște rude sau prieteni.

Leu

Te bucuri de prezența cuiva care vrea să te recucerească, asta dacă nu i-a luat nimeni locul până în momentul acesta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E ocazia perfectă pentru a petrece timp cu ființa iubită. În felul acesta empatizezi și lucruile merg și mai bine în relație.

Balanță

Te bucuri de atmosferă bună în familie, poate sărbătorești pe cineva dintre persoanele dragi. Nu strică să chemi și prietenii.

ADVERTISEMENT

Scorpion

E posibil să apară cineva care să-ți împlinească un vis, cu care să ai o viață de cuplu fericită. Nu îți place să fii singur.

Săgetător

Este o zi în care ai parte de ajutorul unor oameni care îți stau la dispoziție. Poate o să fii scutit de alergătură, efort și bani.

Capricorn

O revedere emoționantă. Vin niște rude în vizită și o să fie petrecere în familie, toată lumea pune umărul la treabă.

Vărsător

Poate pleci pe undeva, e un eveniment festiv la care vrei neapărat să ajungi. Sunt șanse mari să mergi chiar de azi.

Pești

Se anunță o reușită care aduce bani, dar și vizibilitate. Este o perioadă bună pentru a urca încă o treaptă în carieră, primești aprecieri.

ADVERTISEMENT