Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 25 martie 2022. Scorpionul se bucură de armonie în cuplu

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 25 martie 2022. Urmează o zi cu reușite profesionale pentru o parte dintre nativi, dar și vești bune în plan personal.
25.03.2022 | 07:58
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 25 martie 2022 Scorpionul se bucura de armonie in cuplu
Horoscop Neti Sandu: vineri, 25 martie 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a anunțat un program încărcat, dar și câștiguri pentru mai mulți nativi vineri, 25 martie 2022. Vibrația zilei este 7, așa că nativii vor lua astăzi decizii înțelepte, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 25 martie 2022, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Colaborezi cu niște parteneri de afaceri, în funcție de timp, și câștigi niște bani în plus. Te lansezi cu ceva nou și se poate să ai parte de schimbări pozitive în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Taur

O persoană care vrea de mult timp să-ți spună ceva față în față te vizitează. Poate cineva te invită la o aniversare în alt oraș și amâni restul treburilor ca să mergi până acolo.

Gemeni

E un eveniment la care o să contribui și tu și vei primi laude. Se poate să mergi spre o zonă de agrement dacă ai făcut rezervare, la reședința ta sau a unor prieteni, din alt oraș.

ADVERTISEMENT

Rac

Te caută cineva care vrea să petreceți timp împreună, să vă cunoașteți și te interesează persoana respectivă, dacă nu ai pe nimeni. Ai o întâlnire neașteptată și ți s-ar putea schimba planurile pentru weekend.

Leu

S-ar putea să iei niște bani de la locul de muncă și să mergi într-o excursie prin țară. Ai multe treburi acasă, dar îți faci timp și pentru o plimbare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai parte de satisfacții profesionale și de câștiguri, poate accepți o colaborare ca să iei bani în plus. Cineva care a lipsit o perioadă vine cu vești bune, îți simte lipsa și vrea să vă împăcați.

Balanță

Te ocupi de un nou hobby care te va ajuta să te relaxezi și te va inspira. Ai un program încărcat și încerci să duci la bun sfârșit toate sarcinile, vrei să ai timp și de o ieșire cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Comunici mai mult cu partenerul și e o atmosferă mai bună în cuplu, profitați împreună de weekend. Poate lucrezi la ceva în particular în timpul liber.

Săgetător

Iei niște bani și poate mergi într-o stațiune turistică, să te întâlnești acolo cu prietenii. Te apuci de treabă pe acasă, poate angajezi pe cineva care să te ajute.

Capricorn

Se poate să mergi astăzi sau mâine în vizită la rude, fie că sărbătorești pe cineva sau nu ai un motiv anume. S-ar putea să-ți modifici programul acestor zile și să mergi undeva, dar poate te vei simți bine.

Vărsător

Te interesezi de niște cursuri speciale pentru tine sau pentru copii. Poate accepți un parteneriat de afaceri sau lucrezi pe cont propriu la ceva.

Pești

Cineva care este un model pentru tine te ajută să avansezi în carieră. Ai șansa să câștigi mai mult, să dai lovitura în plan financiar și să ai notorietate.

ADVERTISEMENT