Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 8 ianuarie 2021. Vești excelente legat de bani pentru mai multe zodii

08.01.2021 | 07:55
Horoscop Neti Sandu vineri 8 ianuarie 2021 Vesti excelente legat de bani pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de vineri, 8 ianuarie 2021, le aduce zodiilor relaxare și odihnă, numai bune pentru a face față situațiilor neprevăzute. 

Renumitul cititor în stele de la știrile Pro TV transmite că cele 12 semne zodiacale se îndreaptă spre lucruri și situații noi.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 8 ceea ce înseamnă că zodiile au grijă să nu cheltuie prea mulți bani. Ar fi cazul să economisească ceva.

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 8 ianuarie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Faceți rost de finanțe, fie de pe urma unui proces, fie o persoană pe care ați împrumutat-o vă restitui toată suma. E rost de capital.

ADVERTISEMENT

Taur

Veștile bune vin din mai multe părți, de aproape, cât și de departe. Astrele prevăd o bucurie sau o realizare foarte frumoasă.

Gemeni

E posibil să vină cineva în vizită. Fă-ți de pe acum programul pentru weekend, dar să ții cont de regulile și măsurile de precauție.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt câteva persoane pe care nu ați apucat să le vedeți de sărbătorile de iarnă. Găsiți o portiță și vedeți cum să intersectați.

Leu

Cineva din familie se căsătorește, poate este momentul să contribui și tu la acest eveniment. Nu uita de măsurile care te țin departe de boală.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Bucurie imensă. O persoană de care nu mai știați nimic dă un semn de viață. Pare să fie reluarea unei relații din trecut.

Balanță

Vești excelente legat de bani. Afli că trebuie să primești niște finanțe, dar nu înainte de a se regla niște conturi. Cel mai probabil luni vor intra în conturile tale.

Scorpion

Se conturează și mai mult ideea de a te muta în casă nouă. Caută locuința perfectă și treci la fapte, nu este cazul să pierzi timpul.

Săgetător

Confort financiar, nu duci lipsă de bani. Fii pe fază, există posibilitatea unui salt uriaș în carieră. Nu rata această ocazie unică.

Capricorn

Primești o ofertă de nerefuzat. Nu este cazul să te grăbești să dai un răspuns, bateți palma abia la începutul săptămânii viitoare.

Vărsător

Veste bună legat de bani. O înștiințare te anunță că azi sunt șanse mari să intri în posesia unei sume importante. Afli și ce ai de făcut mai departe.

Pești

Ți se cere ajutorul într-o chestiune care ține de latura profesională. Posibil să semnezi un contract care să-ți aducă un venit avantajos.

ADVERTISEMENT