Life

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Cum încep zodiile luna august. Simțim efectele Lunii Noi!

Luna Nouă din 28 iulie va avea efecte până la începutul lui august. Astrologul Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile momentului. Care sunt lucrurile de care e bine să ținem cont?
29.07.2022 | 12:37
Horoscop realizat de Camelia Patrascanu Cum incep zodiile luna august Simtim efectele Lunii Noi
Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru final de iulie. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Astrologul Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile pentru ultimele zile ale acestei luni. Începem să simțin efectele Lunii Noi care a avut loc pe 28 iulie.

Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu pentru ultimele zile din iulie

„Putem avea senzația de libertate, mai mult prin gesturi, opinii, scopuri extravagante. Adevărata putere nu e demonstrativă”, este analiza generală făcută de Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Berbecii își pot găsi iubirea sau pot fi dispuși să își deschidă inima iubirii. Au proiecte foarte avangardiste. Pentru ei vin lucruri noi.

Taurii își fac o analiză a propriei vieți, a propriului caracter. Vor descoperi lucrurile care funcționează la ei, dar și cele care nu funcționează. Pot fi supărați din cauza raporturilor cu cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Gemenii au chef să înceapă cursuri noi, să studieze. Vor să investigheze, să afle niște lucruri. Trebuie să verifice toate informațiile pe care le asimilează.

Racii au parte de efervescență în carieră. Unele proiecte pot ajunge într-un punct culminant. Se pot trezi mai populari. Leii au curaj, iau atitudine, chiar față de șefi sau autorități. Își asumă cu demnitate o poziție care poate să îi jeneze pe anumiți oameni.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au un context încântător. Culeg roade, iar de aceste roade beneficiază și ceilalți. Au o bucurie foarte mare în perioada aceasta.

Vărsătorii se implică în proiecte noi

Balanțele trebuie să analizeze unele idei. Vor să intre într-un nou joc al vieții. Sunt într-o versiune frumoasă a lor. Pot face și cuceriri.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au o Lună Nouă fixată în zona puterii, a reputației și carierei. Mulți Scorpioni își doresc succes și îl obțin. Săgetătorii își dezvoltă anumite abilități. Se lipesc de oameni, își găsesc un ghid, o persoană inspiratoare.

Capricornii primesc recunoaștere, dar poate nu explicit. Trebuie să fie atenți la ce li se spune în aceste zile. Vărsătorii pot avea noi proiecte. Încep să vorbească tot mai des despre reușitele lor. Au contacte cu persoane noi și fascinante.

Peștii prind încredere în forțele lor. Îl au pe Jupiter bine plasat, iar asta se traduce cu câștiguri financiare. Previziunile astrologului au fost realizate pentru pagina de Youtube Canal 33.

ADVERTISEMENT