Life

Horoscop rune 17-23 iulie 2023. Mihai Voropchievici dă o veste neașteptată Racilor

Horoscop rune 17-23 iulie 2023. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate predicții ale momentului. Pentru care dintre zodii va fi o perioadă de aur?
15.07.2023 | 12:14
Horoscop rune 1723 iulie 2023 Mihai Voropchievici da o veste neasteptata Racilor
Horoscop rune 17-23 iulie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 17-23 iulie 2023. Mihai Voropchievici oferă previziunile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK! Descoperă ce ne așteaptă în săptămâna imediat următoare.

Horoscop rune 17-23 iulie 2023. Mihai Voropchievici face previziunile momentului

Va fi o săptămână plină de surprize, una în care astrele ne vor lua prin surprindere. Iată horoscopul runelor pentru fiecare zodie, de la Berbec la Pești!

ADVERTISEMENT

Berbecii trebuie să dea dovadă de tărie, de putere, de o forță incredibilă în următoarele șapte zile. Astrele îi încurajează să fie puternici în fața obstacolelor. Dacă își adună toate forțele, vor reuși să depășească orice impediment. Așadar, dragi Berbeci, gândiți-vă la tăria voastră interioară, la determinarea cu care reușiți să izbutiți.

Horoscop rune 17-23 iulie 2023. Taurii au simbolul runei Beorg. Cu alte cuvinte, nativii de pământ sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. O vor lua de la zero, căci runa le spune așa: „veți avea parte de un soi de revigorare, de renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice”.

ADVERTISEMENT

Gemenii au, în sfârșit, un simbol pe care nu l-au avut prea des. În cazul nativilor de aer, se anunță o săptămână extrem de frumoasă, una care vine cu fertilitate și belșug. Nu peste multă vreme, Gemenii trebuie să știe că visele lor se vor împlini. Cei care doresc să își mărească familia vor primi o veste uriașă în acest sens.

Racii vor primi un mesaj la care trebuie să fie extrem de atenți. Au parte de o săptămână în care e bine să aibă urechile ciulite și ochii larg deschiși. Pot fi mai multe mesaje codate, însă doar unul din multitudinea de informații va fi cu adevărat în interesul lor.

ADVERTISEMENT

Leii se pregătesc de o confruntare furtunoasă

Horoscop rune 17-23 iulie 2023. Leii se pregătesc de un mic război în intervalul 17-23 iulie 2023. Nativii de foc vor susține o bătălie furtunoasă în săptămâna următoare. Leii nu trebuie să se îngrijoreze, căci vor ieși învingători din disputa în care se vor băga.

Pentru Fecioare, runa spune așa: să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore, unele destul de radicale, care le pot schimba viața în bine, definitiv! Aceste schimbări vin în viitorul foarte apropiat, poate chiar pe 17 sau 18 iulie, adică în primele două zile ale săptămânii.

ADVERTISEMENT

Balanțele au simbolul dragostei. Așadar, apare ceva nou, fierbinte, pasional în viața lor. Nativii de aer care nu au pe cineva în acest moment să se aștepte că vor avea parte de ceva frumos pe plan sentimental.

Scorpionii primesc un mesaj dublu. În primul rând, astrele îi sfătuiesc să se relaxeze un pic mai mult. Ar fi bine să renunțe la agitație, să nu mai pună răul în față. Pe urmă, dacă își fac griji în legătură cu sănătatea unei persoane apropiate, trebuie să știe că preocupările lor nu sunt justificate. Persoana draga e în afara oricărui pericol.

Capricornii primesc un cadou-surpriză

Horoscop rune 17-23 iulie 2023. Săgetătorii au simbolul uraganului! Pentru ei urmează o perioadă un pic mai anevoioasă. Pot fi pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să își păstreze calmul în mijlocul acestui uragan, căci toate se vor rezolva.

Capricornii au o perioadă tare interesantă! S-ar putea să primească un cadou-surpriză, cu totul neașteptat de la cineva care se gândește intens la ei. Vărsătorii, în schimb, trebuie să schimbe tactica, să abordeze altfel problemele, să nu mai aibă aceeași atitudine față de necazurile pe care le-au întâmpinat până acum.

Peștii vor afla foarte curând un adevăr care le va schimba radical viața! Este vorba despre un adevăr cu un marcaj cu totul special. Pentru alte previziuni marca Mihai Voropchievici, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT