Life

Horoscop rune 18-24 decembrie 2023. Mihai Voropchievici spune ce zodie dă lovitura supremă

Horoscop rune 18-24 decembrie 2023. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni ale momentului, în exclusivitate pentru FANATIK.
16.12.2023 | 12:34
Horoscop rune 1824 decembrie 2023 Mihai Voropchievici spune ce zodie da lovitura suprema
Horoscop rune 18-24 decembrie 2023. Mihai Voropchievici face previziuni. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 18-24 decembrie 2023, by Mihai Voropchievici! În exclusivitate pentru FANATIK, maestrul runelor face anunțuri importante pentru fiecare zodie. Una din cele 12 va da o mare lovitură!

Horoscop rune 18-24 decembrie 2023, realizate de Mihai Voropchievici

Berbecii sunt atenționați de rună că sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Au un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice. Au o săptămână extraordinară.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt sfătuiți să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând. Așadar, să fie pregătiți, căci schimbarea se face acasă, nu în altă parte!

Gemenii au o rună cu două oferte. Sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Vor acționa favorabil în orice problemă îi preocupă.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 18-24 decembrie 2023. Racii nu mai sunt supărați. Le-a venit  o rună care le spune că vor primi vești bune. Vor primi un cadou-surpriză sau o sumă importantă de bani. Leul, în schimb, e anunțat că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate și la serviciu. Cu alte cuvinte, vor triumfa dacă se pun serios pe treabă.

Fecioarele sunt prevenite că vor susține o bătălie în săptămâna 18-24 decembrie. Tot runa le spune că nu trebuie să fie îngrijorate. Vor avea de câștigat în mod sigur. Oricum, lor le place să se ciondănească.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii își rezolvă o serie de probleme

Balanțele au o rună fantastică. Un simbol care semnifică fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele Balanțelor se vor împlini. Cât despre Scorpioni, aceștia sunt călcați de simbolul dragostei. Au parte de ceva nou, fierbinte, pasional.

Horoscop rune 18-24 decembrie 2023. Săgetătorii au ajuns să poată găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Capricornii muncesc mult, au nevoie de putere, de forță, de tărie. Astrele le recomandă să fie rezistenți. Ei, care tot muncesc, acum se trezesc cam sleiți de puteri.

Vărsătorii sunt în situația să primească protecție divină. Se vor simți în siguranță în fața tuturor forțelor malefice din Univers. Au o rună bună, așadar!

Horoscop rune 18-24 decembrie 2023. Peștii, ca de obicei, sunt norocoși, că e de Crăciun, de Paște, de Anul Nou! E aproape o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.

ADVERTISEMENT