Life

Horoscop iarnă 2023-2024, realizat de Camelia Pătrășcanu. Viscol în sufletele a două zodii

Horoscop iarnă 2023-2024, realizat de Camelia Pătrășcanu. Cum va fi sezonul rece pentru fiecare din cele 12 zodii? Vin luni dure!
15.12.2023 | 13:00
Horoscop iarna 20232024 realizat de Camelia Patrascanu Viscol in sufletele a doua zodii
Horoscop iarnă 2023-2024, by Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop iarnă 2023-2024: Camelia Pătrășcanu face previziunile, în exclusivitate pentru FANATIK! Va fi viscol în sufletele a cel puțin două zodii!

Horoscop iarnă 2023-2024: Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Sunt aspecte astrale interesante, în primul rând din cauza lui Mercur retrograd chiar de sărbătorile de iarnă. Chiar de Crăciun și Revelion e retrograd în Săgetător. E o perioadă cu peripeții la drum, mai ales dacă alegem să ne deplasăm. E bine să fim mai atenți la capriciile vremii.

ADVERTISEMENT

Din ianuarie, 4, Marte va intra în Capricorn până în februarie și aduce zile în care suntem productivi. Suntem foarte concentrați la treabă, cu multe responsabilități. Dacă ne e mintea unde avem de rezolvat lucruri, ne pot ieși foarte bine.

Aspectele sunt foarte bune și financiar. Se pot rezolva multe la început de an cu acest Marte în Capricorn. Finalul de iarnă aduce multe planete în Vărsător. E o atmosferă mai jovială. Suntem mai atenți la ce se întâmplă în lume, din succesele celor care au trecut pe aceeași cărare ca și noi. Avem parte de o iarnă care ne supune la probe, acum de sărbători.

ADVERTISEMENT

Horoscop iarnă 2023-2024. Pentru Berbeci, e mare animație în special în zona călătoriilor din decembrie. Să fie atenți la drum, să respecte regulile. Din ianuarie, aspectele sunt minunate pentru mobilizare profesională. Au șanse să facă niște lucruri, să ardă niște etape care duc la sporuri financiare.

Gemenii s-ar putea să renunțe la unele activități neplăcute

Taurii așteaptă mult de la cei din jur sau fac lucruri doar dacă sunt ajutați. Sunt interesați de colaborarea cu oamenii din viața lor. Corectitudinea e subliniată pe harta lor din 4 ianuarie. Sunt multe discuții cu autoritățile, mai ales dacă au lăsat diligențe neîncheiate în 2023. Sunt destul de insistenți, sârguincioși. Sunt tensionați din 15 februarie, căci planetele în Vărsător îi agită în carieră.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, iarna vine cu interes în zona relațiilor. Petrec bine dacă au cu cine. Pregătirea de sărbători îi inspiră, dar îi și agită. Au umor, pot fi fermecători. Din 4 ianuarie, e posibil să facă lucruri care nu le plac. La unele e bine să aibă puterea să renunțe. Dacă se implică în activități pentru care nu au chemare e risc de îmbolnăvire.

Horoscop iarnă 2023-2024. Pentru Raci, e vorba de muncă în aceste zile de iarnă. Nu prea sunt ajutați, au sentimentul că numai ei sunt de serviciu și cam așa este. Atmosfera e rece în relațiile personale în ianuarie, mai ales dacă au așteptări mari. De la jumătatea lunii februarie trebuie să fie atenți la pierderile materiale din cauza altora, să nu împrumute bani, obiecte, să fie atenți cine le folosesc bunurile căci e posibil ca ceva să se strice. Mai trebuie spus că Luna Neagră în zona călătoriilor trebuie să îi facă mai atenți la călătoriile pe care le fac în decembrie.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au multă treabă de făcut din ianuarie 2024

Pentru Lei, începutul iernii vine cu multe idei și chef de aventură. Se pot distra și singuri, căci își ocupă timpul cu ce le place. Trag tare din 4 ianuarie, căci devin mai consecvenți, mai disciplinați. E tensionată perioada de după 15 februarie, căci e încărcată zona relațiilor. Provoacă răspunsuri negative din partea celorlalți.

Fecioarele au un început de iarnă agitat în casă, sunt lucruri de făcut. Deși sunt harnice, nu au chef să repare lucruri după alții. E multă alergătură. Din 4 ianuarie, atmosfera devine mai constructivă. Au timp să își facă activitățile care le energizează. Din a doua jumătate a lunii februarie e încărcătură în zona muncii.

Balanțele au foarte multe drumuri de făcut în decembrie. Se gândesc la diverse călătorii. Mercur retrograd le poate anula unele călătorii, mai ales cele de Revelion. Din 4 ianuarie, stau mai mult pe acasă. Finalul de iarnă este unul foarte centrat pe calitatea propriei vieți, sănătate și îngrijire.

Horoscop iarnă 2023-2024. Scorpionii sunt atenți la bani, au tendința să cheltuiască în decembrie. Pot fi destul de compulsivi și nici ei nu sunt de acord cu lucrurile pe care le fac. Trebuie să fie atenți cu ceea ce cumpără. Din 4 ianuarie, sunt puși pe roate mai ales în probleme administrative. De la mijlocul lui februarie au multă agitație prin casă, sunt puși pe reparat lucruri.

Horoscop iarnă 2023-2024. Pești, atenție la sănătate!

Săgetătorii au nevoie de libertate. Nu prea lucrează bine la capitolul impuse. Negociază să scape de anumite sarcini. În ianuarie, Marte cere eficiență în zona banilor. Banii pot zbura din buzunare din 4 ianuarie. Dacă se mobilziează pot prinde niște oportunități care îi lasă pe bară pe leneși. De asemenea, finalul de iarnă poate veni cu idei și proiecte bune.

Capricornilor li se cere să fie mai reflexivi, nu prea au chef nici de călătorit. Își revin după sărbători, când Marte intră în semnul lor. În schimb, dacă au timp să reflecteze la ce au de făcut în 2024, vor începe anul foarte încântați. Pot progresa foarte repede în primele luni ale anului.

Vărsătorii sunt sociali. Sunt flatați că primesc invitații. Se reîntâlnesc cu mulți prieteni. Din ianuarie sunt mai relaxați, mai preocupați de sănătatea lor. Se extrag din zbuciumul și balamucul zilei. Vor merge mai departe cu activitățile lor.

Horoscop iarnă 2023-2024. Pentru Pești, e vorba de griji și responsabilități, mai ales dacă vor să se prezinte la cote înalte în întâlnirile pe care le au. Au chef de distracție cu adevărat. După 16 februarie, au nevoie de un moment de respiro. Se pot simți osteniți, iar planetele pun accentul pe sănătate. La muncă pot fi schimbări care îi iau pe sus. Nu știu cum să se adapteze.

 

ADVERTISEMENT