Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Soarele în zodia Săgetător! Ce pățesc Berbecii și Capricornii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Soarele va intra în zodia Săgetător în câteva zile, iar fenomenul își va pune amprenta asupra fiecăruia.
13.11.2023 | 11:33
Horoscop Camelia Patrascanu Soarele in zodia Sagetator Ce patesc Berbecii si Capricornii
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Soarele în zodia Săgetător. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Soarele intră în zodia Săgetător începând cu data de 22 noiembrie 2023. În doar câteva zile, acest fenomen își va pune puternic amprenta asupra tuturor zodiilor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Soarele intră în Săgetător pe 22 noiembrie 2023

Soarele în Săgetător activează energia acestei zodii pentru noi toți, indiferent de zodia noastră. Săgetătorul vorbește de crezuri și viziune, de acele lucruri care ne fac să ne depășim condiția, dar alături de ceilalți, căci este un semn al colectivității.

ADVERTISEMENT

E bine să avem idealuri, dar apoi trebuie să le corectăm, să le ajustăm pentru ca ele să fie fezabile. Săgetătorul de obicei anticipează ecourile unor acțiuni și de aceea în zilele acestei zodii, din 22 noiembrie, ne putem avertiza în legătură cu efectele unor vorbe sau gesturi și ne ajută să alegem intuitiv, mult mai corect, nu doar pe rațiune.

Berbecii sunt foarte vocali, țipă mult, își fac dreptate. Dacă cineva îi duc de nas, vor fi foarte vocali. Orice luptă în această perioadă le consumă energie și sănătate. Trebuie să fie un pic mai aerisiți, să fie mai detașați.

ADVERTISEMENT

Taurii au un Soare în Săgetător care îi face atenți la câștigurile lor, de aceea sunt atenți și la sănătate. Pot fi un pic ipohondri, însă acest tranzit așa tensionat cum este până pe 10 decembrie, îi poate mobiliza mai bine după această dată. Până pe 10, au tot felul de regrete și nostalgii după lucrurile pe care nu trebuie să le mai facă pentru a fi sănătoși.

Gemenii sunt răscoliți de trecut

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Gemeni, Soarele aduce un interes mare în legătură cu felul în care îi văd oamenii. Semnalele sunt și pozitive, și negative. Unii Gemeni pot fi răscoliți de situații din trecut pe care au impresia că le-au rezolvat, dar totul stă pe jos. Se pot trezi cu reproșuri în legătură cu felul în care se poartă cu oamenii.

ADVERTISEMENT

Racii pot fi foarte harnici. Pot avea multe pe cap, deodată, și nu le place. Ei au o ordine și o liniaritate, dar acum vin toate deodată. Pot îngriji pe cineva și consumă multă energie pentru alte persoane. Se cam satură și o spun și nu se simt bine să spună ce nu le convine. Au senzația că bagă într-un sac fără fund.

Leii au un Soare cu gust pentru aventură. Parcă n-au chef de pregătirile de sărbători, de pildă, ci vor să se ocupe doar de lucrurile drăguțe și frumoase. Vor să regizeze anumite întâlniri cu ocazia venirii lunii decembrie. Vor chestii cu fast, activități diverse.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pot avea parte de agitație în casă și nu prea au chef de asta. Vor să stea ele cu ele, numai că n-au unde. Au nevoie de tihnă și luptă mult să o obțină, poate cu multe dispute. Altele nu vor avea parte de această intimitate și poate că e bine să folosească energia Soarelui, căci le poate face energice, dacă nu sunt sâcâite.

Săgetătorii devin mândri și știu să se impună

Balanțele au un Soare cu gust pentru dreptate și adevăr. Unele se pot trezi că au crezut în lucruri false, că li s-au vândut minciuni. E vorba și de informații în general, mai ales dacă e vorba de deplasări.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt vizați în zona banilor. Observă care activități le produc mai mulți bani. Nu le place să fie presați de alții, nu răspund bine dacă sunt luați pe sus. Pot refuza invitații pe care le primesc.

Săgetătorii cu Soarele în semnul lor le indică un simț al mândriei, ăsta e tranzitul. Asta se reflectă în relațiile cu autoritățile ori cu persoanele care vor să se impună în viața lor. Au toată energia să le reproșeze lucruri celorlalți. Își potențează foarte multe calitățile, aptitudinile, reușitele, realizările. Nu vor să se treacă oricum peste ei. Sunt mult mai sensibili la jignire și asta poate să ducă la niște belele.

Vărsătorii, mai atenți la relațiile publice

Capricornii au un Soare care îi face mult mai contemplativi, mai detașați, mai reflexivi, mai filozofi. Fac un pas în spate și contemplă ce se întâmplă în preajmă. E bine să nu spună prea repede „Da, facem!”. Soarele e bun pentru a reflecta la sănătatea lor, care poate nu e aia pe care o credeau.

Vărsătorii sunt mai atenți la relațiile publice, la cum se comportă, în ce medii sunt, cine ce face vizavi de ei, grupurile în care sunt afiliați. Sunt atenți la ce comunicări au, ce mesaje transmit. Aspectele sunt tensionate și pot constata că nu toată lumea îi simpatizează.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Pești, Soarele în Săgetător aduce un simț al rostului: calea în viață, drumul de urmat, obiectivele propuse unde duc? Se întreabă care e rostul lor pe lume indiferent de cât de multe lucruri bune au făcut. Au multe întrebări legate de efectul unor angajamente mari pe care le-au luat.

ADVERTISEMENT