Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce aduc ultimele zile de Mercur retrograd și care sunt cele două zodii avertizate de astre?
19.04.2024 | 11:45
Horoscop Camelia Patrascanu Ultimele zile de Mercur retrograd complicate pentru doua zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sunt ultimele zile de Mercur retrograd, iar două zodii vor avea parte de câteva încercări destul de dificile. Ce avertismente lansează astrologul, în exclusivitate?

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scăpăm de Mercur retrograd în câteva zile

Până pe 25 aprilie 2024, Mercur va fi retrograd, apoi își va relua mersul direct. Pentru două zodii, planeta comunicării și a înțelepciunii vine cu clipe decisive, poate chiar cu niște greutăți din care au de învățat.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu – Mercur retrograd. Zodiile care au de făcut schimbări majore, pentru care lucrurile nu stau exact așa cum sperau sau și-au dorit sunt… Leul și Vărsătorul. Leii trebuie să reevalueze foarte multe planuri, o serie de acțiuni pe care le-au făcut și acum se dovedesc a fi greșit sau insuficient de bine observate.

Unele reguli, inclusiv de viață, pot fi complet schimbate, chiar peste noapte, de un eveniment care se va produce în următoarele zile. Cât despre Vărsători, nativii de aer pot da chix din cauza modului în care se organizează. Socoteala de acasă nu prea se potrivește cu cea din târg și nu din cauza târgoveților, ci din cauza lor, pentru că nu au mers extrem de bine pregătiți la drum.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu – Mercur retrograd. Ce se întâmplă, însă, cu celelalte 10 zodii în ultimele zile de Mercur retrograd? Continuăm cu zodia Pești și încheiăm cu Capricornii! Ei bine, Peștii sunt ceva mai feriți de probleme cu Mercur retrograd. Până pe 25 aprilie, se antrenează mai bine, unii chiar se maturizează pentru provocările vieții.

Berbecii pot avea parte de o trezire la realitate după ce s-au bazat doar pe închipuiri, pe false așteptări, pe chestiuni insuficient de bine gândite. E și pentru ei o lecție de viață de învățat în perioada asta.

ADVERTISEMENT

Gemenii realizează ce greșeli au făcut

Taurii pot fi ceva mai ezitanți, dar asta nu înseamnă că nu le pasă de ce se întâmplă în jurul lor. Dimpotrivă, nativii de pământ sunt ceva mai analitici, foarte fini observatori ai evenimentelor care se petrec în preajma lor. Vor trage niște concluzii clare cu privire la oamenii cu care interacționează.

Gemenii pot să rectifice niște greșeli ale trecutului nu tocmai îndepărtat, mai ales dacă e vorba de relațiile lor cu grupurile în care activează. Unii schimbă inclusiv echipa, alții adoptă o altă atitudine față de ceilalți.

ADVERTISEMENT

Racii își reevaluează obligațiile și pun foarte mare accent pe lucrul bine făcut. Sunt mult mai responsabili și se documentează mai atent în legătură cu ce trebuie să facă. Dau dovadă și ei de maturizare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – Mercur retrograd. Fecioarele sunt încurajate să spună exact ce simt și ce gândesc, să nu se mai teamă că lucrurile în care cred le poate afecta imaginea. Cu un discurs bine pus la punct, cu argumente imbatabile, de care sunt în stare, pot provoca valuri de schimbare.

Balanțele trebuie să fie mai maleabile pe final de Mercur retrograd, asta întrucât intransigența lor e prea mare pentru ceilalți. Nu li se cere să facă prea multe sau prea mari compromisuri, dar e indicat să se mai pună și în pielea altora.

Scorpionii se apucă, în sfârșit, de toate proiectele lăsate undeva în sertar. Sunt mai determinați acum, mai energici, gate de acțiune! Săgetătorii se apucă și ei de lucruri noi. Vin schimbări importante în primul rând în felul lor de a gândi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – Mercur retrograd. Capricornii se uită în oglindă și își dau seama de ce sunt cu adevărat capabili, cu ce pot fi realmente de folos în căminul lor, în familie.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de...
Cornel Dinu, tot mai rău. „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Vacanță în Grecia. Reguli noi pentru șoferii români
Vacanță în Grecia. Reguli noi pentru șoferii români
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”