Life

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024. Mihai Voropchievici dă șoc total Gemenilor!

Horoscop rune 26 februarie - 3 martie 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni astrologice ale momentului.
24.02.2024 | 12:21
Horoscop rune 26 februarie  3 martie 2024 Mihai Voropchievici da soc total Gemenilor
Horoscop rune 26 februarie - 3 martie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie, în exclusivitate pentru FANATIK ce se întâmplă cu fiecare zodie în prag de primăvară. Predicțiile sunt mai clare ca niciodată!

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024. Mihai Voropchievici face previziunile

Berbecii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Li se recomandă să fie extrem de atenți la tot ceea ce fac și ce spun, căci lucrurile o pot lua razna. Atenție maximă la decizizile luate în plan financiar!

ADVERTISEMENT

Taurii au o săptămână în care mesajele abundă. Vor primi un mesaj foarte, foarte important, așa că trebuie să fie pregătiți să îl recepționeze. Din noianul de mesaje, unul se distinge în mod obligatoriu. Doar de ei depinde cu ce sfaturi se aleg în urma acestui mesaj.

Gemenii au parte de o surpriză mare! N-a mai fost de prea mult Wunjo, cea mai norocoasă rună. Gemenii  vor câștiga pe toate planurile și de asta trebuie să fie siguri.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024. Racii, foarte curând, vor afla un adevăr foarte important, care le poate marca viața sau, la fel de bine, le-o poate schimba.

Leii au o perioadă în care vor cu tot dinadinsul să se înconjoare într-o aură de mister. Sunt ei cu ei, ei cu Dumnezeu, cu gândurile lor. Nu știe nimeni ce e în mintea unui Leu în săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024. Cu alte cuvinte, nu încercațu să îl deranjați pe regele animalelor, pentru că n-o să aibă timp nici de-o bârfă, nici de-un sfat.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Scorpionii

Fecioarele au o săptămână ceva mai complicată. Runa le indică să aibă forță, putere și tărie. Uruz, simbolul runei, le încurajează să fie ceva mai puternice în săptămâna următoare, una ceva mai complicată.

Balanțele primesc un sfat. În sfârșit, găsesc rezolvarea unei probleme care aduce frământare, dar cu o singură condiție: să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Deci, așa cum s-a mai spus și altădată, e bine să se facă un consiliu de familie și rezolvările vin de la sine.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024. Scorpionii sunt sfătuiți simplu și la obiect. Sunt pregătiți să își facă bagajele? Astrele le anunță un drum bun și rezultate pe măsura așteptărilor! Și am ajuns la o zodie de foc, la Săgetător!

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024. Săgetătorii au protecție totală și se vor simți în siguranță. Eolh, runa miraculoasă, îi va proteja de toate forțele malefice care îi înconjoară în vastul Univers.

Capricornii sunt atenționați că trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore în săptămâna următoare, cât de curând. Schimbările pot veni din 26, 27. Nu apucă să se termine luna februarie și schimbările vor fi majore.

Vărsătorii sunt preveniți că vor susține o mică bătălie, dar runa, care reprezintă o săgeată, îi atenționează că nu trebuie să fie îngrijorați, așa că nu e nevoie de nicio mică bătălie.

Peștii sunt sfătuiți să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante, acasă, curând. Cu alte cuvinte, Peștii e musai să se pregătescă pentru această schimbare foarte importantă.

ADVERTISEMENT