Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zilele cu noroc și ghinion pentru zodii până la final de februarie 2024

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Află care sunt zilele cu noroc și ghinion pentru fiecare zodie, în a doua jumătate a lunii februarie 2024.
12.02.2024 | 11:29
Horoscop rune Mihai Voropchievici Zilele cu noroc si ghinion pentru zodii pana la final de februarie 2024
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Maestrul runelor dezvăluie, în exclusivitate pentru FANATIK, care sunt zilele cu noroc și ghinion în a doua jumătate a lunii februarie 2024 pentru fiecare zodie.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: zilele cu noroc și ghinion în a doua jumătate a lui februarie 2024

Următoarele zile, până la sfârșitul lunii, vor fi extrem de interesante pentru o serie de semne zodiacale. Apar oportunități unice, iar anumite date din calendar trebuie luate în calcul pentru lucrurile pe care zodiile vor să le facă. Succesul poate fi de partea lor dacă acționează în zilele potrivite!

ADVERTISEMENT

Berbecul – zile bune: 13, 18 și 20 februarie. Zile nefavorabile: 22 și 24 februarie. Dintre toate zodiile, nativii de foc sunt cei mai norocoși dacă e să privim ce spun runele. Îl au pe Wunjo mai ales în intervalul 12-18 februarie 2024. Toată săptămâna în curs vor avea parte de noroc uriaș, de surprize la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Taurul: zi favorabilă (are numai una): 25 februarie. Zilele nefavorabile sunt 21, 24 și 26 februarie. Taurii au multe mesaje de primit, însă doar unul dintre ele va fi important cu adevărat. Trebuie să fie extrem de atenți la toate informațiile care vin înspre ei.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o singură zi favorabilă

Gemenii au o zi favorabilă în data de 20, dar au două nefavorabile pe 21 și 23 februarie. De altfel, Gemenii, conform prognozei runelor, au simbolul dragostei în a doua jumătate a acestei luni. Ceva fierbinte și pasional apare în viața lor.

Racul și-a împărțit bine norocul. Are o zi favorabilă și una ghinionistă. Are baftă la toate pe 13, iar problemele pot apărea undeva pe 24 februarie, chiar de Dragobete.

ADVERTISEMENT

Leul are ziua de 13 februarie favorabilă, iar 22 este o zi în care nu are prea mult noroc, așa că ar trebuie să fie mai precaut.

Fecioara are, de asemenea, o singură zi cu noroc. Mai exact, data de 13 e cu succes în cazul ei. Zilele nefavorabile sunt 17, 22 și 24 februarie. Am ajuns și la zodia Balanță. Zile benefice: 13 și 20. Nefavorabile: 22 și 24 februarie.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Scorpionul are două zile favorabile, pe 13 și 25 și nefavorabile pe 21 și 24. Săgetătorul este norocos pe 14, 20 și 25. Are tot trei zile și la capitolul ghinion: 17, 22 și 24 februarie 2024.

Capricornul are două zile nefavorabile: 14 și 20. Zilele norocoase sunt, în cazul nativului de pământ, 22 și 24 februarie. Pentru Capricorni, luna asta aduce rezolvarea unei probleme spinoase, a unei situații pentru care s-au frământat multă vreme. Asta numai angajând o discuție serioasă cu cineva din familie. Trebuie să se consulte și cu ceilalți pentru a găsi rezolvarea unei probleme.

Vărsătorii n-o duc prea bine de Dragobete

Vărsătorul are zile favorabile pe 13, 14 și 20 februarie. Zilele nefavorabile sunt 21 și 24. Pentru Vărsător, runa spune în felul următor: nu trebuie să forțeze deloc mâna norocului. Totul trebuie făcut cu grijă, cu maximă atenție. Nu li se recomandă să se arunce cu capul înainte, ci să aștepte cu multă răbdare, căci doar cei ce știu să aștepte au parte de lucruri fantastice.

Zodia Pești are ca zile favorabile 13 și 25. Zilele nefaste sunt 22 și 24. „Se spune, în mod firesc, că ziua de 13 este una cu ghinion, dar în a doua jumătate a lunii februarie, o lună cu 29 de zile, ponderea mare a zilelor benefice la mai multe zodii este exact ziua de 13.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Aici îi avem pe Berbeci, Raci, Lei, Fecioare, Balanțe, Scorpioni, Vărsători și Pești. 8 zodii sunt câștigătoare cu această zi de 13 februarie”, susține Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT