Life

Horoscop rune 9-15 octombrie 2023. Ce se întâmplă cu Racii

Horoscop rune 9-15 octombrie 2023. Mihai Voropchievici oferă predicțiile pentru șapte zile. Care sunt zodiile lovite de noroc?
07.10.2023 | 12:31
Horoscop rune 915 octombrie 2023 Ce se intampla cu Racii
Horoscop rune 9-15 octombrie 2023. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 9-15 octombrie 2023: Mihai Voropchievici aduce previziunile mult așteptate până la mijlocul acestei luni. Maestrul runelor oferă, în exclusivitate pentru FANATIK, vești surprinzătoare. Ce se întâmplă cu Racii, Fecioarele sau Scorpionii? Aflați în rândurile de mai jos!

Horoscop rune 9-15 octombrie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici

Berbecul are o săptămână în care se înconjoară de mister. Nu știe nimeni ce-l frământă, ce gânduri are. E recomandat dacă aveți un Berbec în preajma voastră să nu-l zgândăriți, de ce nu vrea să discute cu voi, de ce e mai scurt, mai lapidar. Vrea să fie cu Dumnezeu și cu gândurile lui.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 9-15 octombrie 2023. Taurul poate să găsească rezolvarea unei probleme care îl frământă. Va afla rezolvarea sau răspunsul cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Nu vor găsi, așadar, singuri rezolvarea.

Gemenii sunt pregătiți să susțină o mică bătălie ca să obțină ceea ce vor. Runa le spune să lase bătălia deoparte și să nu fie îngrijorați căci vor câștiga în mod sigur.

ADVERTISEMENT

Leii trebuie să-și consolideze poziția la serviciu

Racii primesc un sfat: trebuie să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei care știu să aștepte. Ulterior, vor putea rezolva totul cu bine.

Horoscop rune 9-15 octombrie 2023. Leii primesc o somație clară: să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Fecioarele au două alternative pentru săptămâna 9-15 octombrie 2023. Pot acționa favorabil într-o problemă. E vorba de mutarea din casă ori de la serviciu. Orice vor alege, va fi o alegere bună.

ADVERTISEMENT

Balanțele au o perioadă în care trebuie să fie mai rezistente. Să aibă forță, tărie, căci vine ceva probleme, nervi, tracasări, ceva ciondăneli. E un pic de stres pentru ele.

Scorpionii se îndrăgostesc din nou

Scorpionii au simbolul dragostei. E vorba de ceva nou, o cunoștință nouă, fierbinte, pasionantă. Nativii de apă trebuie să se pregătească pentru o nouă relație, căci inima lor va bate precum al unui adolescent îndrăgostit. Vor simți din nou acei fluturi în stomac.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 9-15 octombrie 2023. Săgetătorii sunt sfătuiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând, chiar de la începutul săptămânii. Cei care se așteaptă la schimbări majore în altă parte decât acasă trebuie să știe că sunt pe o pistă greșită.

Capricornii vor să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Au simbolul uraganului. Totuși, runa le spune să rămână calmi. Dacă sunt calmi, totul se aranjează.

Vărsătorii primesc două mesaje: în primul rând să se relaxeze, iar relaxarea survine datorită faptului că cineva important se bucură de o persoană cu o sănătate excelentă.

Peștii, cum sunt de obicei, norocoși, îl au pe Wunjo. Au de câștigat pe toate planurile în mod sigur. Cu alte cuvinte, ei sunt cei mai câștigați din toate cele 12 semne zodiacale. Pentru Peștișori, multe vise pot deveni realitate în următoarele șapte zile.

ADVERTISEMENT