Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care are de pătimit după Eclipsa de Soare și Luna Nouă

Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie are de pătimit după Eclipsa de Soare care a avut loc luni, 8 aprilie 2024. Ce se petrece?
09.04.2024 | 12:00
Horoscop rune Mihai Voropchievici Zodia care are de patimit dupa Eclipsa de Soare si Luna Noua
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce se petrece după Eclipsa de Soare. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce se întâmplă cu zodiile în urma Eclipsei de Soare care s-a produs pe 8 aprilie 2024? Unul din cele 12 semne zodiacale are un pic de tras, de pătimit.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce se petrece după Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024

În exclusivitate pentru FANATIK, maestrul runelor oferă cele mai exacte previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Cei care au de pătimit, ca efect al fenomenului astrologic produs la începutul săptămânii, sunt Peștii. Nativii de apă sunt nevoiți să fie ceva mai atenți la tot ce fac, pe unde calcă, ce planuri își fac. Voropchievici le spune Peștilor că sunt pe o pojghiță subțire de gheață, așa că prudența e cea mai importantă acum.

Ce fac celelalte 11 zodii după Eclipsa de Soare și Luna Nouă de ieri, 8 aprilie 2024? Continuăm previziunile cu Berbecii și terminăm cu Vărsătorii. Ei bine, nativii de foc sunt înștiințați că este cazul să privească grijile cu mai mult calm. Astrele le transmit că persoana pentru a căror stare de sănătate se preocupă este foarte bine.

ADVERTISEMENT

Taurii trebuie să se înarmeze cu putere, răbdare, determinare. Cam tot ce își propun iese ca la carte, asta cu condiția să știe foarte bine ce vor de la viață. Următoarele zile sunt de mobilizare în forță atât pe plan social, familial cât și profesional. Taurii își consolidează poziția.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Gemenii trebuie să arunce la o parte toate grijile trecutului, toate frământările lucrurilor pe care nu le-au putut rezolva. Sunt angrenați în schimbare, o schimbare profundă, dar care vine numai lăsând la o parte fantomele trecutului.

ADVERTISEMENT

Racii sunt gata de o aventură… amoroasă! Poate fi aventura vieții lor sau relația la care visau de mult, asta pentru cei care sunt singuri. Cei cuplați își pot reînnoi jurămintele în dragoste. E săptămâna ideală pentru a retrăi fiorul iubirii, ca la început, alături de aceeași persoană.

Fecioarele, protecție divină totală

Leii sunt cei mai norocoși. Pe ei nu i-a afectat foarte tare Eclipsa de Lună și nici nu îi va zgâlțâi nici în zilele care urmează. Nativii de foc bifează succes după succes, căci au runa Wunjo în destinul lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au parte de protecție divină în săptămâna în curs, cu toate că Eclipsa de Soare își poate lăsa serios amprenta în primul rând asupra psihicului lor. Forțele malefice stau departe de ele în perioada următoare.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Cât despre Balanțe, ele au simbolul uraganului în urma Lunii Noi și a Eclipsei din 8 aprilie. Se iau la harță cu cine prind în cale și sunt gata să izbucnească scandaluri uriașe. Scorpionii, pe de altă parte, trebuie să rămână acasă, în așteptarea unei vești promițătoare. Se va produce o schimbare importantă chiar în căminul lor.

Săgetătorii vor găsi rezolvarea unei probleme care îi agită, îi frământă teribil de tare, doar cu o condiție: să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Au parte de tot felul de consfătuiri care îi vor ajuta din plin.

Capricornii au parte de fertilitate și belșug în zilele care vin. Toate visele lor devine realitate, unul după altul. Vărsătorii pot da și ei o mare lovitură. În viața lor se va produce un salt calitativ și rapid.

 

ADVERTISEMENT