Life

Horoscop rune 8-14 aprilie 2024. Mihai Voropchievici, sfaturi prețioase pentru Raci

Horoscop rune 8-14 aprilie 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate predicții astrologice ale momentului. Vești mari vin pentru zodii!
06.04.2024 | 12:16
Horoscop rune 814 aprilie 2024 Mihai Voropchievici sfaturi pretioase pentru Raci
Horoscop rune 8-14 aprilie 2024, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 8-14 aprilie 2024. Mihai Voropchievici aduce, la fel ca în fiecare săptămână, în exclusivitate pentru FANATIK, cele mai importante previziuni astrologice.

Horoscop rune 8-14 aprilie 2024. Protecție divină pentru Fecioare, dragoste nouă pentru Raci

Berbecii primesc un mesaj dublu. În primul rând, trebuie să se relaxeze, asta datorită faptului că o persoană apropiată, pentru care se tot preocupă, se bucură de o stare de sănătate excelentă. Cu alte cuvinte, e bine să renunțe la teoria drobului de sare, măcar pentru șapte zile.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 8-14 aprilie 2024. Taurii au o săptămână cu surle și trâmbițe. Trebuie să se mobilizeze cu toate forțele pentru a-și consolida poziția în societate, dar și în familie. Poate fi o săptămână decisivă pentru nativii de pământ.

Gemenii primesc un sfat bun și definitoriu. Sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Doar lăsând în urmă lucrurile neplăcute și privind spre viitor o vor duce bine, vor evolua pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Racii au o săptămână fierbinte: simbolul dragostei le-a ieșit în cale. Așadar, e bine să se lase pe mâna lui Cupidon, mai ales cei care nu au niciun fel de obligație. Au șansa unei noi iubiri.

Leii au bucuria supremă! Le-a ieșit Wunjo și se pare că sunt niște învingători. Au de câștigat pe toate planurile. Tot ce își propun, așadar, se va realiza cu celeritate.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se vor simți protejate de toate forțele malefice din Univers. Au o săptămână de protecție divină.

Horoscop rune 8-14 aprilie 2024. Balanțele au simbolul uraganului. Runa le sfătuiește să își mobilizeze toate forțele și să fie pregătite să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Tot runa le spune să nu se implice în scandaluri.

ADVERTISEMENT

Peștii, săptămână cu dificultăți

Scorpionii sunt anunțați să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Așadar, să nu caute norocul prea departe de ușa lor. Lucrurile bune și veștile minunate vin direct la ei acasă.

Săgetătorii pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Capricornii au o rună foarte importantă. Pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024, se anunță fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini.

Vărsătorii sunt preveniți că în perioada următoare vor da lovitura. Se va produce un salt calitativ, rapid în existența lor. Poate fi vorba despre un proiect profesional la care munceau deja sau chiar de o îmbogățire peste noapte.

Peștișorii năzdrăvani au o săptămână în care trebuie să fie foarte atenți, foarte prudenți. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Asta înseamnă că pericolele se aștern în calea lor, unul câte unul.

 

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el...
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape 100 de peşteri
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Interdicții pentru șoferi. Încălcarea legii se sancționează cu închisoare
Interdicții pentru șoferi. Încălcarea legii se sancționează cu închisoare
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1