Life

Horoscop săptămâna 7 – 12 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Berbecii, probleme de sănătate

07.12.2020 | 10:26
Horoscop saptamana 7  12 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru Berbecii probleme de sanatate
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru aduce noutăți pentru toate zodiile din horoscop. Astrologul anunță zile cu soare pentru mulți nativi, dar și probleme de sănătate sau financiare pentru câteva zodii.

Perioada sărbătorilor poate fi dificilă, mai ales că luna aceasta se întâmplă modificări la nivel astronomic și toți nativii sunt afectați pozitiv sau negativ de aceste schimbări. De altfel, fiecare individ vine cu bagajul lui emoțional din viețile anterioare, este de părere astrologul, scrie kfetele.ro.

ADVERTISEMENT

Horoscop săptămâna 7 – 12 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru

BERBEC

Întâmpinați probleme de sănătate, dar și pe plan amoros, aveți ceva discuții în relația de cuplu, pentru că nu știți că multe secrete se ascund pe karma lor și pe ce au fost în viețile anterioare, vă aflați și în perioada dintre cele două eclipse. Trebuie să aveți mai multă grijă în perioada asta. Sunteți și sub presiunea vizitelor, rudele de peste tot vin să vă vadă.

TAUR

Aveți ceva supărări la capitolul carieră și dragoste, iar sănătatea poate fi cu probleme din cauza prezenței Lunii Negre în constelația voastră. Nici familia nu este exclusă de această  energie care afectează sănătatea lor. Mulți dintre voi ați venit pe Pâmânt cu anumite talente din viețile anterioare pe care le-ați primit la reîncarnare, însă până acum nu se văd aceste abilități.

ADVERTISEMENT

GEMENI

Foarte mulți nativi nu știu pe ce drum să meargă, sunt dezorientați, au parte și de niște cumpene, probleme de sănptate și afecțiuni ce țin de karma personală. Și pentru că Mercur este în cădere, mai exact în Săgetător, însă pe Axa Karmică, vor fi multe lucruri pe care doriți să le dezvăluiți din viețile anterioare, motiv pentru care sunt mulți care au probleme pe partea de carieră și dragoste în viața asta. Sunteți dezorientați.

RAC

Intr-un impas existențial vă găsește perioada dintre cele două Eclipse. Pentru unii impasul este în dragoste, iar la alții e vizată cariera și sănătatea. Evident, că pot fi și zone pe astrograma care țin de justiție, relațiile parteneriale sau de colaborare. Fiecare nativ are astrograma lui complex. Cadru astral este unul tensionat.

ADVERTISEMENT

LEU

Din cauză faptului că săptămâna cu 7 decembrie debutează cu Lună Albă în zodia voastră, ceea ce indică o sensibilitate în privința sănătății (cuadratură Luna Neagră din Taur), dar și în relația cu copiii sau persoana iubită. Mici certuri din cauza lipsei comunicării cu persoanele din jurul vostru.

FECIOARĂ

Voi aveți multe întrebări legate de persoana iubită, ar trebui să realizați ce anume vă ține legat de partenerul de viață. E posibil ca de sărbători să vă certați, să aveți parte de momente tensionate.

ADVERTISEMENT

BALANȚĂ

Voi nu vă întrebați care este compatibilitatea cu cei dragi? Căci perioada dintre cele două Eclipse se vrea cu artificii, dar poate izbucni un adevărat incendii în dragoste(familie, copii, rude). Chiar și cei care se considerau compatibili vor realiza un adevăr dur, că pot fi incompatibili. Oricum, doar pe astrograma compexă a fiecăruia se poate vedea cum se poate regla balanța!…

SCORPION

Dragostea, cariera și sănătatea vor fi afectate de opoziția lui Venus(Scorpion) cu Lilith și Uranus Retrograd(Taur). Eclipsele aduc cutremure mari existențiale, de aceea căile de ieșire țin de karma fiecăruia și de viețile lor anterioare. Căsătorii și relații șubrede, de la trecut sumbru.

SĂGETĂTOR

Nici nu mai încape îndoială că aceste Eclipse sunt cu dedicație pentru voi. Acesta este cadrul astral, dupa cum ati putut observa si la celelalte zodii. Ambele Eclipse se produc în luna voastră zodiacală, deci șocurile nu vor lipsi din viața voastră. Doar karma personală a fiecăruia îmi indică unde este vesta de salvare. Prima este sănătatea, apoi dragostea. Cariera cere reorientare profesională.

CAPRICORN

Trebuie să aveți grijă la sănătate, apoi la cariera profesională, sunt oameni car vă pun bețe în roate. Aveți o perioadă sensibilă și la capitolul dragoste, căci aveți niște discuții cu partenerul. Treceți printr-o perioadă mai neobișnuită, sunt multe bariere pe destin și vă aflați într-un labirint plin de tenebre. Trebuie să realizați faptul că fiecare om are destinul lui.

VĂRSĂTOR

În această perioadă de iarnă totul este sub importanța celor două eclipse, așa că va trebui să faceți pace cu karma voastră și cu tot ce ați însemnat în alte vieți, iar asta pentru că doar așa veți reuși să deblocați segmente existențiale importante ce țin de dragoste, copii, familie, carieră, studii, sănătate, sortiți și așa mai departe.

PEȘTI

Încercați să fiți mai buni, să fiți mai darnici, mai pozitivi și să comunicați mai mult în perioada asta. Fiți pe fază, pentru că viața vă rezervă multe surprize.

ADVERTISEMENT