Life

Horoscop zilnic pentru joi, 3 martie 2022. Nativul Leu se bucură de noroc

Astrologii au pregătit horoscopul pentru ziua de joi, 3 martie 2022. Potrivit astrelor, se anunță o perioadă generoasă din punct de vedere financiar.
03.03.2022 | 02:00
Horoscop zilnic pentru joi 3 martie 2022 Nativul Leu se bucura de noroc
ADVERTISEMENT

Norocul nu lipsește de la una dintre zodii care a fost urmărită de ghinion o vreme foarte lungă. De acum înainte scapă de această problemă și privește drept înainte.

Horoscop zilnic pentru joi, 3 martie 2022, de la nativ la nativ

Berbec

Este o zi numai bună pentru a stabili lucrurile la care trebuie să renunți și cele pe care trebuie să te bazezi de acum înainte. Nu mai amâna.

ADVERTISEMENT

Taur

Mergi mai departe pe drumul ales, nu mai privi în urma ta. Traversezi o perioadă frumoasă, nu lăsa trecutul să o umbrească.

Gemeni

Se anunță o zi perfectă pentru a pune piciorul în prag. Lupta orgoliilor trebuie să se încheie. E nevoie de o decizie clară și definitivă.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai o mare slăbiciune când vine vorba de cumpărături, dar trebuie să te abții perioada asta. Nu stai tocmai bine la capitolul finanțe.

Leu

Astrele spun că norocul este de partea ta. În sfârșit, simți că l-ai prins pe Dumnezeu de un picior și nu mai vrei să-i dai drumul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Rămâi cu picioarele pe pământ, nu mai visa la cai verzi pe pereți. Fii realist, ai ascultat destule promisiuni deșarte în plan profesional.

Balanță

Cariera este foarte importantă pentru tine, dar asta nu înseamnă că trebuie să lași familia în plan secund. Nu strică o ieșire în oraș.

ADVERTISEMENT

Scorpion

E posibil să citești un articol sau o carte care să-ți schimbe complet viziunea asupra vieții. Din fericire, totul este în sens pozitiv.

Săgetător

Cineva din trecut încearcă să dea de tine pentru a relua legătura. Poate fi una profesională sau chiar de dragoste.

Capricorn

Latura emoțională este puternic influențată de astre pe tot parcursul zilei. Sunt vești care îți dau planurile peste cap.

Vărsător

O discuție cu partenerul de cuplu poate zdruncina din temelii relația și să ajungeți să puneți punct legăturii amoroase.

Pești

E timpul să faci unele schimbări în plan personal. Poate este nevoie să renunți la un viciu care îți face rău.

ADVERTISEMENT