Life

Horoscop zilnic: luni, 2 august 2021! Nativii din Capricorn găsesc soluții, Taurii de bucură de liniște amoroasă

Horoscopul zilei de 2 august 2021 anunță o zi dificilă pentru anumite zodii, dar și rezolvări care păreau imposibile în plan profesional pentru nativii din Capricorn, Taurii fiind favorizați în planul relațiilor cu partenerul de viață.
02.08.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 2 august 2021 Nativii din Capricorn gasesc solutii Taurii de bucura de liniste amoroasa
ADVERTISEMENT

Ziua de 2 august 2021 aduce previziuni astrale care variază de la extraordinar la groaznic pentru zodiile din horoscopul european, astrologii anunțând o zi bună pentru Capricorn și Taur, dar dificilă pentru Săgetători și Fecioare.

FANATIK vă aduce previziunile zodiacale ale zilei de 2 august pentru nativii din horoscopul european.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru luni, 2 august 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec trebuie să fie foarte atenți la cum vor reacționa în fața unor vești primite de la apropiați, primul impuls al lor fiind să le respingă. Dar, dacă vor asculta cu atenție, vor putea găsi oportunitățile pe care le așteptau de ceva vreme în plan profesional.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o zi cum și-au dorit de multă vreme, o zi în care înțelegerea și comuniunea cu partenerul de viață va fi una extraordinară, iar liniștea astfel obținută este de neprețuit.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii din Gemeni au o zi bună în plan profesional, ei reușind să se facă remarcați în fața șefilor datorită intuiției pe care o dovedesc într-o problematică spinoasă și a rezolvării simple propuse.

Rac

Cei născuți sub semnul Racului trebuie să încerce să își impună punctul de vedere într-o serie de probleme din sfera profesiei cărora le-au tot amânat rezolvarea. Dacă nu găsesc o soluție care să le convină este posibil ca problemele cu pricina să rămână nerezolvate, iar complicațiile să fie teribile.

ADVERTISEMENT

Leu

Nativii din Leu au o zi în care totul este senin, orizontul lor de reușită fiind atât în plan personal, cât și în plan profesional, fără prea mari eforturi.

Fecioară

O zi dificilă pentru cei născuți în zodia Fecioară, în plan profesional având probleme din cauza încăpățânării lor. Situația se complică acasă, atunci când, deranjați de criticile șefilor, se răzbună pe cei din jur, relația lor atârnând de un fir de ață.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ziua începe prost în plan personal, dar lucrurile se îndreaptă odată cu reușitele profesionale care le aduc un surplus financiar cheltuit pentru cadouri persoanei iubite, într-un gest romantic rar, dar care le aduce iertarea pentru un comportamentul urât.

Scorpion

Prima zi a săptămânii prezintă nativii din această zodie cu o putere de muncă rară, dar și cu un chef cam mare de a-i înțepa pe cei din jur. În cazul în care nu este găsit echilibrul între cele două, problemele nu vor întârzia să apară.

Săgetători

Ce începe prost se sfârșește și mai prost, este deviza zilei de astăzi pentru cei nativii din Săgetător. Iar complicațiile, atât amoroase, cât și profesionale, par să fie insurmontabile.

Capricorn

O veste primită zilele trecute, una deloc bună, se dovedește a fi, în fapt, pentru cei născuți în zodia Capricorn, doar o exagerare a unor cunoscuți sau apropiați, lucru care îi face pe nativi să se relaxeze și să rezolve cu succes tot ce și-au propus.

Vărsător

Atenția ar trebui să fie cuvântul de ordine pentru ziua de astăzi. O clipă în care se lasă în voia visurilor poate fi fatală pentru cei născuți în zodia Vărsător, iar toate planurile făcute să se prăbușească ca un castel de nisip.

Pești

Nativii din Pești au o zi care poate fi bună în plan personal dacă își fac timpul necesar să își asculte partenerul de viață și/sau copiii pe care îi au. În caz contrar, problemele nu vor întârzia să apară, iar reproșurile nu vor fi deloc amabile.

ADVERTISEMENT