Life

Horoscop zilnic: marți, 7 decembrie 2021. Taurul are nevoie de o pauză

Horoscop zilnic pentru marți, 7 decembrie 2021. Astrologii au descoperit care sunt previziunile pentru cele 12 semne zodiacale. Afă ce-ți rezervă astrele pentru marți.
07.12.2021 | 02:00
Horoscop zilnic marti 7 decembrie 2021 Taurul are nevoie de o pauza
ADVERTISEMENT

Este o zi încărcată pentru unii dintre nativi, așa cum arată horoscopul zilnic pentru marți, 7 decembrie 2021. Unor zodii le merge bine în plan sentimental.

FANATIK îți prezintă previziunile complete ale astrologilor pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop zilnic: marți, 7 decembrie 2021, pentru toți nativii

Berbec

O situație neprevăzută din prima parte a zilei îți dă planurile peste cap și trebuie să amâni câteva dintre ele. Cu puțin ajutor vei reuși să rezolvi situația.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai obosit și simți nevoia să iei o pauză de la job. Ești cu gândul numai la vacanță, dar încerci să te concentrezi și să nu-ți iei prea multe responsabilități.

Gemeni

Primești bani, poate fi un bonus sau un împrumut pe care cineva ți-l restituie. Te gândești să cumperi lucruri noi pentru tine sau pentru casă.

ADVERTISEMENT

Rac

Apar tensiuni în cuplu sau în familie. Ai nevoie de foarte multă stăpânire de sine ca să nu spui lucruri pe care le-ai putea regreta. Atitudinea calmă te ajută.

Leu

Te concentrezi pe un proiect important și încerci să nu faci prea multe lucruri deodată. Vrei ca totul să-ți iasă ca la carte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Îți faci planuri pentru viitorul apropiat și pui la punct orice lucru legat de carieră. S-ar putea să primești o veste bună de la o persoană apropiată.

Balanță

Ai o zi încărcată și ajuți pe toată lumea acasă, dar și la locul de muncă. Deși e obositor, te bucuri că ai reușit să le oferi oamenilor o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Lucrurile merg bine în viața personală. Sunt șanse să cunoști o persoană specială, cu care vei avea o relație de prietenie sau chiar de dragoste.

Săgetător

Ai de rezolvat niște probleme mai vechi. Sunt lucruri pe care le-ai tot amânat, iar acum trebuie să te ocupi de ele ca să începi ceva nou.

Capricorn

Primești o veste bună la job. Poate fi o mărire de salariu sau chiar o promovare, pentru că progresele tale din ultima perioadă nu au trecut neobservate.

Vărsător

Ziua aduce surprize în plan personal. Poate fi vorba despre o persoană de care te apropii și cu care vei avea o relație în curând.

Pești

Vrei să faci niște schimbări în carieră. Simți că ceea ce faci acum nu te mai reprezintă și ai vrea ceva nou, inedit. Analizezi toate posibilitățile înainte de a lua o decizie.

ADVERTISEMENT