Life

Horoscop zilnic pentru luni, 29 noiembrie 2021. Conflicte pentru Lei

Horoscop zilnic pentru luni, 29 noiembrie 2021. FANATIK vă transmite ce rezervă astrele la începutul acestei săptămâni. Se anunță noi provocări și schimbări.
29.11.2021 | 02:00
Horoscop zilnic pentru luni 29 noiembrie 2021 Conflicte pentru Lei
ADVERTISEMENT

Ziua de luni se anunță una creativă pentru zodii. Nativii vor avea de a face cu noi situații, care îi va pune într-o nouă postură.

Pentru unii dintre ei vor exista și mici conflicte. Însă, acestea vor fi depășite cu brio. Vă prezentăm în rândurile următoare cum va fi începutul de săptămână pentru fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru luni, 29 noiembrie 2021. Ce au zervat astrele

Berbec

Berbecii au un timp liber de care profită din plin. Vor petrece timp cu familia și cu toți cei dragi. Își vor face și unele planuri de viitor, pentru care vor primi sfaturi utile.

Taur

Taurii vor fi încărcați cu multe sarcini la muncă. Cu toate acestea, vor face față și vor demonstra, din nou, cât sunt de pricepuți în ceea ce fac.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor fi foarte creativi la serviciu. Își vor impresiona colegii și șeful. Primesc drept recompensă multe laude și ar putea fi mici discuții despre o majorare de salariu.

Rac

Racii, în schimb, vor trage de ei să fie cât mai productivi. Oboseala își va spune cuvântul, căci au muncit extrem de mult și în weekend. Încărcați-vă cu forțe proaspete pentru a vă reveni!

ADVERTISEMENT

Leu

Leii vor da startul unei afaceri, dar acest pas va aduce și mici conflicte. Mare atenție la comportament în interacțiunea cu ceilalți, nu lăsați nervozitatea să va scoată din fire.

Fecioară

Fecioarele vor pune mare accent pe ordinea din casă astăzi. Vor pune toate lucrurile la locul lor și îi îndeamnă și pe ceilalți să-i urmeze exemplul.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor să investească într-un bun pe care și l-au dorit de mult timp, însă, sunt în incertitudine în legătură cu bugetul. Nu strică să ascultați sfatul celor din jur!

Scorpion

Scorpionilor le sunt recomandate niște metode de relaxare. Pe tot parcursul zilei vor fi ușor tensionați din diferite motive.

Probleme în cuplu pentru Săgetători

Săgetător

Săgetătorii ar putea avea unele probleme în relația de cuplu. Însă, le vor rezolva și vor demonstra și mai mult partenerului cât îl respectă.

Capricorn

Capricornii se vor amuza foarte mult, alături de colegi, la serviciu. Vor spune glume și vor stârni râsul tuturor. De asemenea, vor da din voia lor bună și celorlalte persoane.

Vărsător

Vărsătorii își fac planuri de viitor. Se gândesc cum să-și îmbunătățească partea financiară, dar și cum să evolueze profesional.

Pești

Peștii se vor întâlni cu o persoană. Vor sta mult de vorbă cu aceasta, se vor simți bime în preajma ei și vor cam goli portofelul, totodată.

ADVERTISEMENT