Life

Horoscop zilnic pentru marți, 29 septembrie 2020. Ce se anunță în destinele Gemenilor 

28.09.2020 | 14:59
Horoscop zilnic pentru marti 29 septembrie 2020 Ce se anunta in destinele Gemenilor
ADVERTISEMENT

Horoscopul de marți, pe 29 septembrie arată foarte promițător în cazul Gemenilor. Nu sunt singurii nativi ce pot lua decizii neașteptate, fiind o toamnă foarte încărcată energetic.

Specialiștii în astrologie transmit vești foarte bune și despre cei născuți sub semnul de Foc al Leului. Vor putea să existe discuții în cotradictoriu în cazul nativilor care au pornit o afacere.

ADVERTISEMENT

Nici cei aflați în căutarea unui loc de muncă nu renunță la acest vis. Sunt foarte multe zodii care vor avea posibilitatea să își schimbe chiar cariera.

Horoscop pentru marți, 29 septembrie. Gemenii se pot afla în căutarea unei

Berbec

Berbecii au posibilitatea să reia o legătură cu o persoană din trecutul lor. Au în plan să se reconecteze cu toți cei care i-au marcat în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii pot deveni foarte imprevizibili, mai ales la locul de muncă. Vor putea genera un conflict, dar trebuie să se gândească înainte de toate dacă le este benefic un astfel de moment. Ar putea alege o soluție amiabilă prin care să își spună ofurile în mod direct șefilor.

Gemeni

Gemenii se simt că pot lua viața de la capăt în următoarea perioadă și au de gând să facă un pas important în fața destinului. Ar putea avea șansele de reușită de partea lor și într-o propunere de afaceri pe care o primesc acești nativi.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii se văd puși în fața unei provocări de ordin birocratic. Îi vor da de capăt în orice problemă pe care o întâmpină dacă vor apela la sfaturile persoanelor autorizate. Ar putea avea chiar apropiați dispuși să intervină dacă vor adresa această problemă în familie.

Leu

Leii se simt mai în forță ca oricând și au de partea lor o provocare pe care o așteptau de multă vreme. Se văd puși într-o situație aproape imposibilă, dar vor da curs vocii lor interioare. Este posibil să cunoască o persoană foarte interesantă, care le dă viața peste cap aproape peste noapte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele resimt ceva mai tare stările de oboseală ca de obicei. Le este recomandat să se odihnească ceva mai bine dacă își doresc să le facă chiar pe toate.

Balanță

Balanțele au în plan momente de răsfăț. De aceea apelează la un sejur de vis prin care să își surprindă întreaga familie. Vor avea parte de clipe de neuitat alături de cei pe care îi iubesc, dar și de odihna mult visată.

Scorpion

Scorpionii se pregătesc de o călătorie pe care o așteptau de ceva vreme. Vor face toate pregătirile necesare pentru a putea să își surprindă partenerul de viață, în asemenea momente.

Săgetători

Săgetătorii se simt ceva mai responsabili și vor lua legătura cu persoanele pe care simt că le-au lăsat de izbeliște într-un moment nu tocmai indicat. O vor da la pace dacă au la activ dispute nerezolvate pe care își doreau de multă vreme să le încheie.

Capricorn

Capricornii visează să se elibereze de stresul cotidian. Ar putea să se intereseze în legătură cu câteva activități sportive pe care își plănuiau să le înceapă de ceva vreme. Acum au de partea lor și o șansă de realizare a unui asemenea vis, dar și bugetul necesar.

Vărsător

Vărsătorii se simt mai motivați ca oricând să ducă lucrurile până la capăt. Nu vor mai lăsa nicio portiță de ieșire în activități pe care le considerau nu tocmai pe placul lor și vor încheia socotelile cu partenerii despre care simt că îi defavorizează.

Pești

Peștii pot avea parte de o reuniune de familie pe care visau de ceva vreme să o organizeze. Vor putea depăna amintiri cu cei dragi lor, fiind o reală plăcere să se regăsească chiar în cadrul de gazdă.

ADVERTISEMENT